| emi_8585 a întrebat:

credeti ca este ok sa port tocuri la scoala? sunt clasa 10 si vreau sa imi iau maine tocuri in combinatie cu pantalon negru si camasa larguta in patratele mici...tocurile sunt cam inaltute 12 cm, pot merge pe ele am camasa lunga pantalon simplu. voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Nu este prea recomandat pentru ca esti in crestere si-ti pot afecta dezvoltarea, mai ales coloana si bazinul. nu-ti recomand sa porti tocuri foarte des chiar dc i-ti plac fff mult, nu ai idee ce rau pot face.

| mistikk a răspuns:

Este bine dar totusi in limita bunelor maniere adica de ce incerci s ate afci imi inalta si toate astea fi tu originala, naturala pentru ca esti mult mai frumoasa asa crede`ma si in plus iti strici piciorul de acum pentru ca este logic tocurile afecteaza piciorul.si daca vrei neaparat sa porti tocuri eu iti recomand pantofi sau sandalutze dar cu un toc mai micut totusi 12 cm e prea mult

| stweety10 a răspuns:

De ce nu? Nu ai fi singura. Eu obisnuiesc sa iau tocuri la scoala si sunt in clasa a 11a. Nu e chiar sanatos a pentru noi sa purtam tocuri de la varsta asta dar nah... Daca tie iti place, te simti lejer si esti decenta nu e nici`o problema.

| Dia a răspuns:

Aloooo... 12 cm? Hai sa fim acum seriosi, o sa iti distrugi coloana.
Poate 8. da nu 12straight face. indiferent ca esti pe a-10-a.
Tu fa ce vrei, dar o sa te doara spatele... asa a patit si soramea.
Success:*. si incearca daca tot vrei sa-ti iei tocuri, sa-ti iei ceva mai mici,[max.9 cm] si cu platforma sunt mai comodehappy
pa, pa. :*

| ileana_5795 a răspuns:

Poti sa porti tocuri la scoala. dar 12 cm e cam mult;

| Doo a răspuns:

De ce nu? Mie mi se pare normal ca la clasa a10a sa poti.Atat timp cat iti sta bine nu cred ca ar trebui sa intre si varsta in calcul

| bla_4275 a răspuns:

Nu, fa o diferente intre institutii : scoala - distractie.

| ale_4097 a răspuns:

Depinde de ce profesori ai...adica daca nu se leaga de imbracaminte poti sa iti iei linistita...eu zic ca ar fi ok