| andreea2011 a întrebat:

credeti ca sunt urata, dar vreau raspunsuri sincere? uite o descriere:par blond inchis, putin mai lung ce umeri, cu breton luung crescut. ochi caprui, obraji, buze destul de mari si colorate, dar nu bot de rata, gene lungi, dar blone si nu se vad, 1, 51-2-3 inaltime, nu stiu sigur cat, deci ce parere aveti si 52 kg dar am imi slabit putin.stiu ca veti spune, ca nu este mai importanta sa fi frumos.decat sa fi bun si ca este mai importanta dect ce ai in cap decat daca esti frumos sau urta... dar vreau si parerea altor oameni si implinesc in ianuarie 12 ani

11 răspunsuri:
| xt9000 a răspuns:

Nu esti urata.si baieti trebuie sa te placa pentru personalitate nu pentru ext.eu sunt f gras si ma daore in. de ce zic alti

| Anonima568 a răspuns:

Fara suparare, cam...

| Anonima568 a răspuns:

@slipknot : nu am voie sa imi spun parerea? si chiar vrei sa iti dau id meu sa vezi, ca nu-s asa de urata cum zici tu laughing)

| ΔH a răspuns:

Pe vremea in care eram de varsta ta, fetele se jucau cu papusile.
Pe voi va intereseaza cate kg aveti, de parca ati fi grase... totul e numa-n capul vostru.
vai de voi...
ce-a ajuns generatia asta...
nici nu vreau sa vad generatia viitoare.

| slipknot a răspuns:

Nu cred ca esti urata de loc.Conteaza sa te simti tu bine in pielea ta, sa fi sigura pe tine. Daca tu te simti frumoasa, si ceilalti te vor vedea la fel.Si la multi ani pentru ianuarie:*:*:*

| slipknot a răspuns:

@CristinnaCst,mai du-te si mai uite-te prin oglinda, dar ai grija sa nu se sparga si apoi comenteaza de ceilalti...

| utilizatorull a răspuns:

Esti ff frumoasa andreea dupa descriere fa sport chiar daca nu trebuie sa slabesti fa sala dar nu ridica greutati sau acasa abdomene flotari daca poti dugi in fiecare seara si vei avea un corp de invidiar bafta >big grin

| IonutPutinica a răspuns:

Buna Andi nu chiar nu esti urata, daca tu te consideri asa nu e bine de loc, si ar trebui sa mai slabesti(nu e bine ca la varsta ta sa ai aceasta greutate mai alex la sexul feminin)
Kiss de la Ionut 13 ani

| mariusxd a răspuns:

O poza ceva.

| FuCkMAn a răspuns:

Bv CristinnaCst...acest site este pentru a da raspunsuri oamenilor(raspunsuri adevarate)daca spunea ca e frumoasa dar ea nu credea lucrul spus era mai bine?

| andreea2011 explică (pentru FuCkMAn):

Pe tine te-a invitat cineva sa spui ceva...nu cred.ai venit sa te bagi si tu aici ca musca-n lapte...hai pa ca ne-ai plictisit!