| 06031985 a întrebat:

Buna credeti ca voi slabi daca voi incerca dieta cu ciorbica de varza?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vei slabi in mod sigur, dar trebuie sa tii seama de un lucru: incet-incet trebuie sa te educi sa mananci numai ce e cuprins in dieta (in afara de ciorba de varza) si in cantitatile cuprinse acolo, iar regimul asta trebuie sa-l urmezi toata viata. Fiindca daca renunti si reincepi sa mananci normal, te vei ingrasa dublu.

11 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Eu cred ca vei slabi daca ai vointa, mananci sanatos, si faci sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Încearcă și vezi rezultatul.
Pa, pa.

| Cryss a răspuns:

O prietena de-a mea a folosit dieta asta si a avut ceva rezultate, insa nu s-a prea tinut de ea tongue. Eu zic sa incerci si tu, depinde de organismul fiecaruia, cum reactioneaza la anumite diete big grin.

| maria a răspuns:

Pana una, alta, cred ca ar fi bine, sa mergi sa te vada medicul de familie, sa iti faci niste analize, apoi un medic nutritionist si sa urmezi un regim, asociat cu miscare, sport, in functie de tipul organismului tau, adaptat la programul tau personal de lucru sau studiu, la varsta si preocuparile tale. Sincer, gandeste-te mai putin la rautati si la fraze, ai grija la... si la... ca te ingrasi dublu...ca nu suntem experti in nutritie happy, putem doar sa spunem ceea ce gandim. Slabesti cu ciorbica de varza, depinde cat si mai ales, cand vrei sa slabesti ...curaj, daca vrei, cu rabdare si mai ales, cu sustinerea potrivita (medic, familie, prieteni, propria ta vointa, incercand sa rezisti la tentatii si mai ales, cu calm si multa rabdare) vei slabi. SANATATE MULTA SI MULT CURAJ / FORTA / DETERMINARE!

| giulya85 a răspuns:

O sa slabesi, o sa dai peste cap metabolismul si dupa o sa pui totul la loc repede si sigur mai mult. si nu o sa iti mai doresti vreodata sa tii aceasta dieta.las-o naiba de ciorba de varza

cami
| cami a răspuns:

Da, auzisem si eu ca dieta cu ciorba de varza face minuni..incearca!

auran
| auran a răspuns:

Depinde de organism si de vointa ta
eu nu am putut manca asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu incerci ceaiurile dietetice?

Răspuns utilizator avertizat
| vio a răspuns:

Depinde de organism...de la dieta asta dupa4 zile cineva sa imbolnavit de stomac...si la cintar nu s-a vazut nimic...mai bine un pic de sport si...mai putina mincare... pina la ora 6 seara...bafta

| claudya a răspuns:

Daca reusesti e bine, sa stii ca la mina functioneaza si deja am slabit 11 kg in 4 luni