Veet..cam toate au aceeasi compozitie chimica! Depinde si de corpul tau cum reactioneaza dupa ce te depilezi!
Dar se spune ca cu cat e mai scump lucrul respectiv este si mai bun, bine nu in toate situatiile!
Am folosit si eu de cateva ori, dar mi se pare cam scumpa, eu de obicei iau de la "Farmec" sau "Elmiplant", te poti da cu lotiune impotriva cresterii parului de la AVON-Skyn so-soft- dupa depilare! Sau poti folosi uleiul sau crmele indicate de cele depilatoare(vezi ca scrie pe ele-pentru o piele deosebita folositi din aceeasi gama uleiul pentru piele sau balsamul dupa depilare pentru a calma pielea).
Pai depinde in ce zona vrei sa te faci.Pentru picioare/maini/axile este buna.Depince cat de gros este firul de par. Daca firul este gros cum este cel din zona intima actiuneaza cam in 15-20 de minute desi pe pachet scrie 5-10 minute si nici nu da rezultate prea bune.Mie mi se pare ca orice alta crema epilatoare doar ca nu are acel mirus puternic.
Daca te faci cu crema depilatoare(de la orice fel de marca, va creste repede). Fa-te cu benzi de ceara rece(de preferat Veet) sau cu aparatul.
Buna!
Da.este buna...chiar foarte buna pentru o crema depilatorie...adica da ceva rezultate.Dar te avertizez, sunt multumita dar dupa cam 3-4 zile ar trebui sa reieei operatiunea asta.E ceva bun.Cu toate ca re un miros mai uratel; x.Te pup. Fundaa?
Aaanon întreabă: