| Marichui a întrebat:

Buna >: cu ce ar merge o vesta (cred ca se numeste) din dantela, cu firul putin mai gros, daca intelegeti fetelor, mai lunga, cam pana la fund, si neagra. (din aceea cu gaurele putin mai mari)?
nu stiu cum se numeste laughing
stiu ca merge super la camasa, dar pentru revelion nu mi-am lua camasa alba.dau fundita :*

3 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Păi o poţi purta cu un anumit tip de rochiţă (depinde ce ai tu prin garderobă). La o rochiţă mulată ar merge, dar fără cute din acelea, la o rochiţă care are un anumit tip de corset până la şold, dar vezi din ce material e că nu se poate asorta cu orice.
Mie mi-ar plăcea mai mult să mă îmbrac cum mi-e comod. De exemplu aş lua nişte pantaloni, colanţi mai strânşi pe mine, nu evazaţi şi o bluză/tricou (să nu fie culori prea stridente, le asortezi în funcţie de vestă). Bluza sau tricou să fie puţin decoltate şi de preferat mânecă 3sf sau la tricou, mânecă normală. În picioare te încalţi cu ceva negru, zic eu, dar nu ştiu ce ai de încălţat ca să te pot sfătui.
Sărbători fericite şi distracţie plăcută!

| Jolenne a răspuns:

Bună!
Vesta pe care tocmai ai descris-o ar merge cu o rochiţă simplă fără mâneci şi scurtă, sau cu un maieu/bluziţă decoltat/ă şi o pereche de pantaloni mai eleganţi. Aceste ţinute desigur fiind asortate cu pantofi cu toc.
Dar degeaba îţi dau eu idei, pentru că nu îţi cunosc stilul şi n-am de unde să ştiu dacă tu te-ai îmbrăca aşa, sau nu. Succes în alegerea ţinutei potrivite şi la mulţi ani! happy

| Marichui explică (pentru Jolenne):

La multi ani si tie! :*