| ramona0506 a întrebat:

Buna!:* Cu ce as putea sa ma imbrac la ziua mea de nastere?big grin Ceva idei, ce accesorii, dar va rog >frumos:" fara link-uri, sau doar imaginibig grin merci mult >big grin

3 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Pai depinde mult si de unde ti-o organizezi, in ce moment al zilei si de varsta si stilul personal. Daca va fi acasa la tine, iti poti lua o rochita de vara, cu motive florale in culori deschise. Ti-as arata si poze, dar daca ai spus ca nu vrei... Daca iesi in oras, iti poti lua tot o rochie, dar putin mai eleganta sau o fusta si un top. Am in minte o fusta gen tutu si un top asimetric cu niste belerini sau un maieu si pantaloni scurti + tocuri. Ca accesorii, alege niste cercei mai lungi, un colier finut si eventual niste bratari mari. La multi ani anticipat si distractie placuta! big grin

| LarisaAndreea a răspuns:

Sall! Pai. daca ti`o faci acasa ar merge o rochita foarte colorata si vaporoasa. Dar daca ti-o faci la un restaurant, ceva. ar merge tot o rochita dar cum a zis si IrinaAndreea, putin mai eleganta. Ca acesorii ...niste cercei rotunzi si de culoarea rochitzei (dar sa nu fie prea mari), 3-4 bratari de culori diferite (sa nu fie foarte groase!) si un lantisor de argint sau de aur (ff. finutz) dar daca nu ai de aur sau argint... poate fi si de o culoare mai deschisa (dar ff. finutz) iar la par.depinde de rochita, ai putea sa ti-l prinzi sus cu cu o clapa. (daca stii cum)
Sper ca te-am ajutat:*
Pupici :*

| Daianaa a răspuns:

Depinde unde iti faci ziua.in ce local. O rochita ar merge ca e vara sh e cald... una vaporoasa si coloratabig grin cu niste sandale inalte.parul prins. e cald si transpiri.nahbig grin