Cauta un sapun pentru fata si spala-te dimineata si seara. Daca nu incep sa iti dispara du-te la plafar si cere masti de argila pentru acnee.
Pai mai mereu ar trebui sa faci un fel de tratament pentru cosuri ca asa faci si scapi de ele, dar dupa iar apar. In fine o sa-ti spun un fel de tratament care o s ti se para ciudat iti faci o masca cu malai, lapte sau iaurt si zeama de lamaie (optional in caz de nu ai lamaie ) amesteci compozitia si ti-o pui pe fata si stai cu ea pana ce incepe sa se intareasca, mai simplu poti folosi fructe sau zeama din ele. Mai poti folosi o alifie speciala pentru ele se numeste neopreol e foarte buna pentru cosuri, arsuri, urticarie; ti-o aplici pe,, bubite''. Cel putin odata pe saptamana ar trebui sa faci. Si eu am facut acest tratament si e foarte bun.
Buna.Aceeasi problema o am si eu doar ca mie nu imi mai ies de loc mi au ramas urme si sunt un pic ros la fata.Doctorul de familie mi a zis ca e o dereglare hormonala si nu ai ce sa i faci, a spus ca cu timpul vor trece de la sine, si mi a dat un gel Isotrexin e foarte bun ca de cand ma dau cu el nu imi mai ies de loc.
Primu pas cu sapun si sare, lasa 1, 2 min sa intre in piele si dupa dai cu apa, pasul 2 lasi sa se usuce fata si dupa dai sa intre in piele cu vata si spirt!
FUNDA?
Ar trebui sa te duci la Dermato.
Eu am niste prieteni care folosesc Flocinolon si Zinerit. Insa recmonad Zinerit.
Amesteca un sfert de mar ras cu o lingurita cu varf de miere pentru a obtine o masca naturala si eficienta cu efect antiacneic. Daca mierea este foarte groasa, poti adauga si putina apa la ea. Astel ai obtinut o masca impotriva cosurilor. Trebuie tinuta pe fata timp de 20 de minute. Sau poti incerca cu sucul scos dintr-un castravete proaspat.Are un efect puternic pentru calmarea acneei(cosurilor). Se tine intins pe fata timp de 15 minute dupa care se indeparteaza cu putina apa calduta.
Uita-te la acest video pe mine m-a ajutat foarte mult http://www.youtube.com/watch?v=-CU0kIvMq8E
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine
insa folosesc un gel cu care ma spal de 2 ori ve zi este din plante chinezesti si ma sval de ceva vreme si incep sa-mi treaca si nu-mi mai apar, sau pe unele nu le poti trata fiecare avem cosuri e ceva normal
Bună!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup
Bună.
Dacă ești la pubertate, nu prea ai ce face!
Mergi pe o mască pe bază de acid salicilic, baton pentru coșuri, săpun cu sulf, argilă.
Pa, pa.
Georgian1992 întreabă: