•--->Parerea mea e sa te imbraci exact asa cum iti place dar sa fie in acelasi timp decent.La scoala tinuta mai sport este de baza si bineinteles blugi,adidasi,camasa,tricouri si ce iti mai place.
•--->Eu de obicei inainte de scoala imi aleg o zi pentru cumparat haine si merg prin magazine pana observ ceva ce imi place,apoi probez si daca imi sta bine,cumpar, daca nu,nu. Si e mai bine sa mai fie cineva cu tine ca sa ai cui sa ceri sfaturi, deci poti merge cu mama, sora sau cu prietenele.♥
•--->Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Hmm...Din cate stiu eu ai putea sa te imbraci intr'o fustita scurta (preferabil neagra sau alba) si cu o bliuza dar nu prea decoltata.Te poti imbraca deasemeni in blugi. Poti sa te imbraci cu orice iti place numai sa nu fie chiar decoltate bluzele si rochiile prea scurte Sper ca te'am ajutat. Funda?
Pantaloni negri cu o camasa alba o curea ingusta rosie, cercei micuti rosii cu un lant cu pandantiv rosu,balerini albi.(asa ai putea sa te imbraci la inceput de an scolar)
Blugi skinny albastri deschis si o pereche inchisi la culoare,tricouri simple si cu imprimeuri, camasi (crem,bej), converse, pantaloni albi si ce iti mai place.(Sa nu fie foarte decoltate sau daca vrei fuste sa nu fie foarte scurte)
Sper ca te-am ajutat :*