| Valushcka a întrebat:

Cu pot deveni reprezentant avon? In ce consta asta? Cum imi pot gasi clienti?

Răspuns Câştigător
| danafatu a răspuns:

Buna! Ai nevoie de un coordonator care sa te inscrie in primul rand. Eu te pot ajuta pentru ca sunt coordonator Avon de aprox 2 ani. Se completeaza o fisa de inscriere in urma creia vei primi un numar unic de reprezentant. Cu el te vei loga pe site si vei plasa comenzi, urmari noutatile si ofertele pentru reprez, pargurge cursurile online, etc. Media clientilor pentru a realiza o comanda este aprx 3. Sunt multe variante de a-i gasi. Da-mi add pe dana. fatu sa iti explic mai multe sau suna-ma la 0731166295. Te astept in Avon! happy

6 răspunsuri:
| ELena30 a răspuns:

Te duci la un reprezentant si ii spui ca vrei sa te inscrii. Iti va da un catalog si vei incepe sa il dai colegelor tale mai intai sa se uite, sa si aleaga, apoi arata l rudelor, prietenilor si asa mai departe, nu este mare lucru. Sunt reprezentant de 4 ani si este foarte simplu, uneori am comanda mare (ai si tu un discount, bineinteles) si uneori mica, sau aproape deloc. Oricum, buna alegere, succes! happy

| purplepumpkin a răspuns:

Buna! Pentru a deveni reprezentant Avon trebuie sa contactezi un coordonator care te va indruma. Apoi tu vei completa fisa de inscriere, iar comenzile se fac pe site-ul Avon. Clientii ii gasesti usor, pentru ca foarte multe fete folosesc produsele Avon. De exemplu, poti sa prezinti brosura prietenilor, colegilor, rudelor, vecinilor, etc. Eu sunt coordonator Avon si te pot ajuta! Trimite-mi un e-mail la avon.delia@yahoo.com sau da-mi add pe mess la avon.delia si discutam acolo!

| dora321 a răspuns:

Ca sa devii reprezentant avon poti incerca ori sa vorbesti cu cineva care este deja reprezentant avon si care te poate ajuta sa te inscrii, ori sa te inscrii online si asa vei primi raspunsul la toate intrebarile tale

| onlykrina19 a răspuns:

Cine vrea sa fie reprezentant giada rome? Inscrierea este GRATUITA, iar catalogul il primesti GRATUIT la inscriere!

Nu esti obligat sa faci comanda in fiecare luna.

Beneficiezi de reduceri intre 20-35% la orice comanda daca esti inscris in baza noastra de date.

Inscrierea dvs. ca reprezentant Giada Rome nu presupune niciun fel de obligatie materiala sau de alta natura; datele furnizate vor fi strict confidentiale si folosite doar in scopul informarii dvs. despre noutatile aparute.

Inscrierea in baza noastra de date reprezinta acordul dvs. de a primi materiale informative/publicitare din partea companiei Giada Rome. Dati add la id: cristina_mariana2011@yahoo.com

| ExXoTiCo a răspuns:

Pai faci rost de un catalog de la Avon si mergi la prieteni/prietene si le convingi sa cumpere cand dai comanda la Avon sa le comanzi produsele lor ii spui operatorului ca vrei sa devi reprezentant Avon. El te inregistreaza si pe parcurs dupa ce dai mai multe comenzi o sa poti sa comanzi cu pretul de depozit si tu le vei vinde cu pretul de catalog big grin

Sper ca te-am ajutat tongue

| Valushcka explică:

Multumesc tutror de raspuns

Întrebări similare