De ce toate fetele au mancat ca niste bovine de sarbatori? Cel mai simplu ar fi sa va taiati o mana, in primul rand veti scapa dintr-un foc cam de 10% din greutatea corporala. In al doilea, la urmatoarele sarbatori, nu va veti mai indopa cu doua maini, astfel sansele de a va pastra greutatea vor creste considerabil. Funda!
Daca nu stii cum sa te comporti du-te pe stadion, si nu, nu toate mancam "ca niste bovine" ne ingrasam prin simplul fapt ca mancarea de sarbatori e GRASA de aia, si lasa raspunsurile ironice si tampite si du-te si citeste o carte!
Poti manca linistita gras, atat timp cat nu faci exces. Oamenii, spre deosebire de animale, au constiinta. Constiinta aceasta despre care vorbim ii permite fiintei umane sa realizeze din timp cand e pe cale de a face un exces. Eu am mancat de sarbatori din absolut toate bucatele cate putin si, ghici ce, nu m-am ingrasat nici macar 250g. Si asta, pentru ca eu, spre deosebire de vite, am stiut cand sa ma opresc.
Pe stadioane nu ma duc iar carti citesc regulat, multumesc pentru sfat. Acum, de suparare, mai infuleca un carnat si o ceafa de porc, in timp ce te intrebi cum ai putea scapa de kilogramele in plus.
N-am timp sa ma cert cu impertinetii! Hai pa!
Si pentru ce fel de oameni ai timp? Ma pot preface pana terminam cearta... Poate si slabim intre timp.
Buna,inceraca sa fai genoflexiuni, abdomene incearca sa alergi seara fa sport, oricum multa lume se ingrasa de sarbatori, nu-i nimic
Parerea mea ca ar trebui sa faci sport. E cea mai buna modalitate de a elimina caloriile Succes
Pai eu unul iti spun ori sa te duci la sala ori sa cumperi ce arata astia la tv cu alcaciofa de laon sau ceva de genul nu e scump e aproape de 150 lei sau 200 lei sper ca te-am ajutat
Sa bei multa apa, sa faci exercitii seara si poate sa practici un joc exp : handball
Fa tot felul de exercitii. Abdomene, flotari, genoflexiuni.Ai zis ca ai bicicleta medicinala, foloseste-o. Daca dai de niste scari, fa cateva ture si functioneaza. mult noroc. Fundaaa
Citeste aici cum poti slabi rapid fara dieta si fara infometare:
http://wp.me/P3hgwB-O
Buna! Cel mai bun sfat e sa faci mult sport ( abdomene, genoflexiuni), sa tii o dieta echilibrata si ultimul lucru : bea multa apa!