Pentru crestere parului poti folosi :
- masarea scalpului
- un sampon potrivit tipului tau de par
- un balsam ( recomandat sa nu fie 2in1, la fel si samponul)
-o masca cu ulei de ricin care o poti tine peste noapte
- tunde varfurile regulat, cam o data pe luna
- nu purta accesori din metal vara deoarece aceste se incalzesc si fac rau parului
- nu pune mana pe par de cand atunci cand este nevoie
- iti poti cumpara niste vitamine
- mananca sanatos
- fa sport ( pe langa faptul ca o sa ai un corp frumos si parul tau o sa iti multumeasca )
Buna! Recomand sa-ti dai cu ulei de ricin la radacini si sa stai cu el cat de mult poti ( daca poti, dormi cu el). Acesta stimuleaza cresterea parului.Varfurile trebuie taiate la 3-4 luni si sa le dai inainte de fiecare spalare cu ulei de argan/avocado/masline.Mananca sanatos, bea minim 2l de apa zilnic ( poti adaga feliute de lamaie in sticla de apa, e benefic si pentru celulita), fa putin sport zilnic si foloseste produse de par cat mai hranitoare ( sampon, balsam, masca). Renunta la placa/ondulator/uscator de par sau daca le folosesti din cand in cand, da-te in prealabil cu protectie termica.Nu-ti pieptana parul cand e ud, pentru ca este foarte fragil si se rupe.Nu-ti freca parul cu prosopul, doar tapoteaza-l.De 2 ori pe an ia niste vitamine.Eu ti-am dat sfaturi si despre cum sa ai un par sanatos, iar un par sanatos creste mai repede si mai frumos decat unul neingrijit! Mult succes!
Buna
Am auzit de curand de o pastila pentru cresterea parului. Care functioneaza foarte bine. Se numeste forcapil (nu stiu sigur daca asa se scrie ). Ma rog ideea e ca o gasesti in orice farmacie! 100 si ceva de lei o cutie. Planuiesc sa imi cumpar si eu.
Sper ca te.am ajutat