| ponikill2 a întrebat:

Cum as putea sa imi cresc mai repede bretonul? adica pana in noirembrie as vra sa i am mai lung. straight face. Dar fara ulei de ricin.cred ca ne-am apins toti ca ala functioneaza, dar nu am. Daca il speli des este adevarat ca iti creste? sau chestii de genu. big grin multumesc frumos!
dau funda.

5 răspunsuri:
| NANANAHehh a răspuns:

Cica freak`l cu unghiile bretonul de multe ori si creste nu stiu cat e de bun sfattul dar daca vrei inceraca

| wwwAnonimawww a răspuns:

Aaa nu.din contra. spalatul des iti face parul sa arate mai uleios, dupa cateva zile.happy acum nu stiu cum esti parul tau.straight face daca glandele sebacee au tendinta de a produce si mai mult sebum. Dar de ce nu incerci cu ulei de ricin amestecat cu ulei de maslin?straight face.ii foarte ok... aplicam masca o daca sau de doua ori pe saptamana.si iti pot spune sa am avut rezultate. Si in plus uleiul de ricid nu ii chiar asa de scump.happy. Oricum te sfatuiesc sa incerciwinking!

| gabriella85 a răspuns:

:0nu creste mai repede daca il peli mai des,incearca ulei ricin+vitamina A uleioasa+vitamina E uleioasa(se gasesc in farmacii),dupa fiecare baita la cap te ungi cu doze egale, amestecate, lasi pana a 2 zi dimineata parul invelit intr-o folie, apoi faci baita si aplici balsam.fa asta cat de des (si de 2-3 ori pe saptamana).o sa ai o surprizahappy

| Uza a răspuns:

Cumpara-ti ulei de ricin, nu e scump, chiar e ieftin.Eu il folosesc de vreo 3 saptamani, si crede-ma ca a inceput sa se cunoasca, nu stiu, mie asa mi se pare...sunt foarte foarte foarte multumita de acest ulei,mi-a facut parul mult mai moale,n-am cuvinte, merita! eu una, il folosesc si sunt foarte multumita!
Succes!

| v25 a răspuns:

Pffffff...de ce te'ai tuns daca vrei breton mai lung?