Ce-i aia? cate kg ai avut n-ainte sa incepi si cate ai acum?
Eu iau spirulina de un an, aveam 45, acum am 51-52, oricum se vede clar efectul,m-am dezvoltat foarte mult,am picioarele mai groase,mainile la fel, corpul in general
gasesti la plafar spirulina, eu iau de la firma Hofigal, sunt capsule de 400, 500 si de 1000 mg
iau cate 2 capsule de 500 mg neaparat dupa fiecare masa, daca iei inainte de masa iti dispare foamea si nu mai poti manca nimic
De la spirulina te ingrasi? :O E posibil sa bei fara sa te ingrasi?
Eu am spus din proprie experienta, acum depinde si de organismul fiecaruia, eu ani de zile de cand ma stiu nu am depasit 45 de kg, de cand am luat spirulina s-a vazut schimbarea, cu toate ca mananc la fel de putin ca si inainte
Eu cred ca ar fi bine sa ramai asa cum esti.
Altele se chinuie sa slabeasca, cum ai spus si tu.
Nu cred ca te-ai putea ingrasa daca u faci sport nu mananci mezeluri sau carne de porc. Daca vrei sa te ingrasi mananca mult si nu mai fa sport. ☺
E de la organism.o fata de la mine din clasa e tot asa foarte slaba si manca in fiecare zi cam 3 pungi mari de chipsuri(doar la scoala).si eu am avut probleme dar cu salbitul nu cu ingrasatul.deci cel mai bine e sa manaci sanatos si sa ai grija de sanatatea ta. sper ca te-am ajutat.
Sa nu te presti din facut sport pentru ca sportul e sanatos,. Chiar daca vrei sa te ingrasi.Dar de ce vrei sa te ingrasi? Crede-ma, daca esti mica adica ai vreo 10 ani, peste vreo 3 ani opricum o sa iei in greutate pentru ca ai nevoie de grasime ca sa te dezvloti, dar o sa te simti grasa pe la vreo 13 ani si o sa regreti ca ai vrut sa te ingrasi.E bine ca esti slaba.Ramai asa, ca daca esti mica e normal.
Eu nu cred ca ar trebui sa te ingrasi.eu am 1.60 si 45 kg. intervalul e la fel! Si mie imi place.baietii ma plac! iar daca vrei numaidecit sa te ingrasi, mama cind era mai tinara minca drojdie de bere cu lapte. Ia seama sa nu te ingrasi prea tare! Succes!
Soluția ar fi să numai faci sport și să mănânci nu știu..mai nesănătos. Adică poți manca fructe și etc dar ce mănânci tu si treaba cu sportul e ca și cum ai ține o dietă!