| xXWhisperOfLoveXx a întrebat:

cum as putea sa slabesc in zona abdomenului, al bulanelor si al soldurilor? Am 13 ani, 1.64 cm si 65 kg. In realitate nu se vede ca am chiar asa de multe Kg, dar... heelp Me :d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra aici http://www.tpu.ro/beauty/cum-pot-slabi-usor-si-sanatos/
Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| AnnyXoxo a răspuns:

- pai acum este sezonul rosiilor si iti propun ceva cu rosii care chiar te poate ajuta! :* La mine a slabit mama 5 kg in 2 saptamaniwinking Important: sa bei in fiecare zi 2-4 canii de ceai verde. daca nu il poti bea neindulcit atunci pune o lingurita de miere. big grin

Dimineata: o felie de paine graham cu o cana de ceai verde si un ou fiert si o rosie sau un iaurt natural cu un fruct sau un iaurt si o felie de paine graham cu gem.

Gustare: un morcov, o rosie, un iaurt dietetic, fructe.

La amiaz: un cartof fiert cu urda de vaca. si bucatii de rosii sau o salata de rosii si legume cu otet de mere, usturoi si daca vrei putina apa.

Gustare: un mar, o rosie, un morcov, un castravete foarte proaspa.

Cina: orice fel de carne gatita dar intr-o cantitate mica cam cat intr-o scrumiera cu legume fierte.

Important: Bea minim 2, 5 l apa pe zi, fructele confiate nu sunt bune deloc!; dwinking sa nu mananci pentru ca o sa-ti dea dieta peste cap. big grin. Tine minte: zilnic carne! :d. abdomene si sport. poti fugi 20-30 de minute pe zi sau poti sa mergi alert 30 de minute pe ziwinking te ajuta mult. succes. big grin