Zinerytul este o solutie, jumatate pulbere, jumatate solutie. Tu amesteci aceste parti intr-un dispozitiv pe care ti-l vor da ei o data cu produsul, si-l aplici de 2-3 ori pe zi. Nu se elibereaza pe baza de reteta medicala, deci, il poti procura de la orice farmacie. Nu-ti pot spune un pret exact, dar mai mult de 40 de lei nu este. L-am folosit si eu intr-o perioada, sper sa-ti fie de folos informatiile mele.
Mult succes!
O poti lua fara prescriptie, costa 35 de lei si in 2 zile vezi schimbari majore.
Este foarte buna costa 30 lei nu trebuie sa mergi la medic, se poate aplica timp de 5 saptamani cu rezultate foarte bune, am incercat si eu si a fost super ok. Aplici doar in zonele in care ai cosuri si dai din abundenta, dupa spalarea fetei dimineata si seara. Bafta! Iti recomand sa il iei
Pai din cate stiu eu, nu este crema.am folosit si eu Zineryt [dermatologul mi l-a recomandat]dar sub forma lichida, isi face foarte bine efectul.cel mai bine e sa il aplici seara inainte de culcare,[app nu are un miros prea placut]. si dimineata te speli cu apa si sapun! . sper ca ti-am fost de ajutor!
Alinutaaaalina întreabă: