anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa imi creasca parul f fffff repede? FUNDA! SI CUM il fac sa fie mai drept. fara sa folosesc placa ))ca nu am ()

8 răspunsuri:
| anncky a răspuns:

Uleiul de rechinwinking

| anncky a răspuns:

Ca sa fie mai drept. poti folosi fionul : dupa ce iesi din dus si dai putin cu prosopul pe cap iei o perie si intoarce putin varfurile parului spre interior [cu peria] si in acest timp cat tii peria asa da cu fionulwinking
sau : foloseste spuma big grin

| anncky a răspuns:

*ricin

| Skylerx a răspuns:

Il poti face sa creasca mai repede cu uleiul de masline. Inainte sa faci baie cu 15 minute sa iti dai cu el pe par, apoi faci baie normal. Cat despre parul tau drept... piaptana-l mai des.

| ppr a răspuns:

Daca il ai foarte cret,nu ai mari sanse sa ti-l indrepti fara placa. daca il ai doar putin, usuca-l pe spate, nu in toate partile.nu-ti recomand peria daca e natural, deoarece dupa aceea ai foarte mare volum.la mine asa e. poate iti foloseste si tie ce am scris mai sus happy

| Delia_7017 a răspuns:

Ffffffffff repede, nu o sa-ti creasca niciodata, dar pentru al ajuta date cu ulei de ricin si tundeti varfurile deteriorate ca sa stea drept uscal cu piaptanul si feonul sau foloseste un balsam pentru asa ceva...totusi placile nu sunt scumpe deloc desi sunt cam nocive pentru par...

Numa bine!

| iuo a răspuns:

Cu ulei de ricin. si ca sa fie mai drept atnci cand te speli foloseste balsam si masca,si imediat il usuci cu feohnul si peria, apoi aplici ft putin fixativ spray. asa o sa stea drept, eu asa fac si sta ft drept