Pai il poti lasa liber poate doar indreptat putin cu placa sau il poti impleti incearca coada de peste si eu am parul pana la umeri in trepte si arata foarte bine da click pe link sa vezi Http://www.youtube.com/watch?v=ZyZkowmdZv8 Daca nu-ti place incearca sa-ti faci un coc insa nu cred ca va arata bine din cauza ca e in trepte sau il poti crepona, tapa... Funda?
Buna! am avut parul ca al tau acum vreo 2 ani si ceva si cel mai bina arata indreptat. ai putea sa incerci sa-l impletesti si sa-i dai un aspect "ciufulit". Poti sa il ondulezi cu placa dar nu stiu cat de bine ar arata.
Ar trebui sa-l lasi sa creasca putin mai mult ca sa il poti prinde intr-o coada pe o parte si doar prima treapta (poate puuuutin si din a 2-a) sa fie lasata libera.
Eu nu prea imi fac impletituri sau ceva, ci doar 2 codite subtiri impletite.
Bun, poti sa il accesorizezi cu o bentita, o agrafa.
Avand in vedere ca il ai in scari si pana la umeri nu poti sa iti faci codite impletite. Ramanem la accesorizat, sau poti folosi spuma sa ti-l asezi; poti sa-l tapezi, poti sa folosesti ulei de ricin si restul pentru a-l face sa creasca mai repede. Cum vrei tu
blahblahx100 întreabă:
DaciaRomania întreabă: