anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunabatting eyelashes Cum imi pot decolora parul astfel incat sa nu il deteriorez prea tare? Credeti ca pot sa ajung printr-o singura decolorare de la brunet la saten/ciocolatiu?

P. S : aplic brunetul de 3 anibatting eyelashes... fundita puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ladygaga a răspuns:

Eu am auzit de apa oxigenta ca ar decolora parul. dar trebuie sa te tii de tratament si nu se face prea mare schimbare ca de la brunet la saten.

Te poti vopsi pentru asta.

4 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Vai doamnelaughing de 3 ani e enorm. ai straturi peste straturi de negru. tu acasa vei reusi eventual niste pete sa-ti faci. sau un maro cu urme de negru [ crede-ma. stiu ce vorbesc]. Si eu mi-am dorit o asemenea trecere, de la brunet la ciocolatiu si tot la salon am ajuns si in final ghici ce. nici nu-mi statea binelaughing Am sprancenele negre si era un mare chin sa tot merg sa le vopsesc + ca nici nu e sanatos. Daca chiar vrei ciocolatiul, du-te la salon. Acasa mai mult ca sigur nu-ti va iesi nimic acceptabil.

| Jerrry a răspuns:

Ladygaga : vreau sa ma vopsesc apoi da trebuie sa ajung la un saten/ciocolatiu ca sa ma pot vopsi puppy dog eyes peste brunet nu prinde nici-o nuanta rolling eyes

| deeeeeeaaa a răspuns:

Mai bine investeste in parul tau si du-te la salon.asa stii ca ai rezultate bune.singura acasa risti sa-ti iasa un dezastru si parul tau sa arata ca o *matura * sad. agdu.bye

| Daniliuc_Eugenia_1960 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incercati produsul rusesc COLOR OFF, nu arde absolut deloc parul, DAR DECOLOREAZA NUMAI PARUL VOPSIT! detalii gasiti aici: https://www.facebook.com/Color...
sau la nr de tel : 0754921669