anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum pot ajunge de la blond auriu la blond platinat? Evident am incercat sa dau direct cu o nuanta de blond platinat si a iesit ff urat nici macar pe aproape,apoi m-am dus la salon, m-a decolorat si vopsit cu o nuanta de blond cenusiu astfel incat sa mai elimine nuanta de rosu si portocaliu, eu inainte fiind roscata.As vrea sa stiu daca e vreo solutie sau cum pot ajunge mai repede la nuanta de blond cenusiu/platinat.

Răspuns Câştigător
| Ioana24D a răspuns:

Incearca vopsele de par de la Indola.
Le gasesti aici : http://www.visage.ro/cauta-vopsea-de-par-indola-permanent-caring-color.html

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu cred ca este o solutie rapida. Cred ca va trebui sa il decolorezi din nou si apoi sai l vopsesti blond platinat. Daca nu iese din prima, cred ca va trebui sa repeti procesul si la a doua vopsire. La a treia vopsire ar trebui sa fie nuanta dorita.

| AlinnaM a răspuns:

Nu pe orice par iese un blond platinat, la coafor in timp s-ar putea sa iasa, dar cenusiul in general nu rezista decat la 6-7 spalari. Eu am fost platinata cu Kallos nuanta 000, dar e o culoare de moment pentru ca folosita pe termen lung oxidantul de 12% distruge parul daca nuanta naturala a parului nu este deja un saten foarte deschis, apropiata de blond. Nu incerca decolorari repetate la mai putin de 7-8 saptamani, caci iti vor distruge iremediabil parul! In plus blondul plantinat nici nu prea se mai poarta, cel putin eu asa cred. Oricum eu sunt blonda de 8 ani si ce pot spune cu cat iti vei vopsi parul intr-o nuanta mai deschisa de blond cu atat il vei avea mai scurt caci va trebui tuns mult mai des, pentru a nu arata ars. Bafta insa pentru a avea culoarea care ti-o doresti!