Exista tot felul de creme si geluri care se aplica dupa epilare, pentru a inlatura aparitia punctuletelor rosii si a firelor de par crescute invers. Iti recomand crema de galbenele, sau o crema hidratanta cu aloe vera. dupa epilat poti sa te speli cu un gel antibacterian sau sa aplici vata imbibata in spirt(ustura, dar inchide porii si are si efect cicatrizant). Epileaza-te dupa ce iti faci baie, pentru a deschide porii. Si foloseste un sapun hidratant(recomand Dove).
Multa bafta!
Si eu am aceiasi problema. Pielea nu va fi niciodata ca cea din spatele genunchiului, poate doar daca facem o epilare definitiva.Eu cand ma epilez cu epilatorul pielea arata foarte rau, si imi apar puncte rosii care nu trec decat in cateva zile.Ma inteleg mei bine cu bicul dar ma enerveaza ca nu dureaza mai mult de o zi.Ca sa ameliorezi acest aspect incearca sa hidratezi pielea cu o crema in fiecare zi dupa dus, sa folosesti un gel exfoliant inainte sa te epilezi sau macar ca freci usor pielea cu un burete de baie la dus, si sa beii in general multa apa.De asemenea daca ai pilea foarte alba bronzul ajuta la ameliorarea bubutieleor pentru ca nu se vad asa urat pe piele mai inchisa. Poti sa incerci si epilatul cu ceada dal la salon pentru ca acasa este un cosmar.