| NuStiuCeNumeSaImiPun a întrebat:

Cum pot face lucruri pentru papusi? Lucruri ma refer la: haine, paturi, perne, dulapuri, etc.
In special haine! big grin
As prefera site-uri dar e bine si daca explicati! happy
Funda!

Răspuns Câştigător
| Lokii a răspuns:

Pai, haine faceam si eu cand eram mai mica. si perne. paturi happy. Insa dulapuri. nu stiuhappy.
Haine:
Eu o haina mai veche care nu o folosesti si o tai`. Dai forma unei haine care doresti sa o faci insa mai fa o parte la fel happy! Coase`o si Ai terminathappy. Perne la fel. faci doua patratele.bagi' putin puf sau burete intre cele 2 patratele...
Pat la fel` Numai ca pui 2 betisoare drept' picioruse si face dreptunghi de data astahappy.
Bafta!
Funda?

9 răspunsuri:
| NuStiuCeNumeSaImiPun explică:

Bn am inteles dar stie cineva la paturi si dualapuri? big grin

| Lokii a răspuns:

Poi la dulap e mai greu.
Iţi trebuie plachete de lemn subţiri de ex. oesb happy.
Si lipesti cu super gluehappy.

| diana121 a răspuns:

Hey! Eu iti dau un site pe youtube de unde le fac si eu. http://www.youtube.com/user/MyFroggyStuff?feature=watch Asta e canalul utilizatorului :D Sper ca te-am ajutat! :)

| ali_2293 a răspuns:

Ca sa le faci haine papusilor trebuie sa ai imaginatie si material cu care sa lucrezi.E foarte simplu! Pai... poti sa faci haine pentru papusi din orice material, chiar si etamina.
E foarte simplu poti sa le cosi, poti sa pui si elastic.
Si eventual la sfarsit poti coase floricele sau alte modele pe hainele confectionate.

| ali_2293 a răspuns:

Eu cand eram mica le faceam cu scopitori taiate in jumatate...le legam cu ata de un fel de saltea facuta de mine.

| Smeadu_Raula_1976 a răspuns:

Uite ei o bucata de material o pui sau masori papusa si o tai dupa aceea o cosi sau intri pe yutoobe si cauti acolo eu am gasit

| anoonim78965 a răspuns:

Http://roxana-rusu.blogspot.ro/2013/01/tutorial-casuta-pentru-papusi.html buna uite ai aici cum poti sa iti faci diferite obiecte cum ar fi patul dula pul frigiderul, s.a. eu aici m-am uitat s i-am facut spor la treaba

| anoonim78965 a răspuns:

Http://roxana-rusu.blogspot.ro/......apusi.html uite aici ai cum poti sa iti faci diferite obiecte pentru baie bucatarie si dormitor

| Si_Atat_Nicoleta_1990 a răspuns:

Va trebuii sa vedeti cam cat vreti sa fie haina dupa legati cu o pamblica