Pai, haine faceam si eu cand eram mai mica. si perne. paturi . Insa dulapuri. nu stiu.
Haine:
Eu o haina mai veche care nu o folosesti si o tai`. Dai forma unei haine care doresti sa o faci insa mai fa o parte la fel ! Coase`o si Ai terminat. Perne la fel. faci doua patratele.bagi' putin puf sau burete intre cele 2 patratele...
Pat la fel` Numai ca pui 2 betisoare drept' picioruse si face dreptunghi de data asta.
Bafta!
Funda?
Poi la dulap e mai greu.
Iţi trebuie plachete de lemn subţiri de ex. oesb .
Si lipesti cu super glue.
Hey! Eu iti dau un site pe youtube de unde le fac si eu. http://www.youtube.com/user/MyFroggyStuff?feature=watch Asta e canalul utilizatorului :D Sper ca te-am ajutat! :)
Ca sa le faci haine papusilor trebuie sa ai imaginatie si material cu care sa lucrezi.E foarte simplu! Pai... poti sa faci haine pentru papusi din orice material, chiar si etamina.
E foarte simplu poti sa le cosi, poti sa pui si elastic.
Si eventual la sfarsit poti coase floricele sau alte modele pe hainele confectionate.
Eu cand eram mica le faceam cu scopitori taiate in jumatate...le legam cu ata de un fel de saltea facuta de mine.
Uite ei o bucata de material o pui sau masori papusa si o tai dupa aceea o cosi sau intri pe yutoobe si cauti acolo eu am gasit
Http://roxana-rusu.blogspot.ro/2013/01/tutorial-casuta-pentru-papusi.html buna uite ai aici cum poti sa iti faci diferite obiecte cum ar fi patul dula pul frigiderul, s.a. eu aici m-am uitat s i-am facut spor la treaba
Http://roxana-rusu.blogspot.ro/......apusi.html uite aici ai cum poti sa iti faci diferite obiecte pentru baie bucatarie si dormitor
Va trebuii sa vedeti cam cat vreti sa fie haina dupa legati cu o pamblica
malina_9455 întreabă:
Mariand67 întreabă: