| Tamy3 a întrebat:

Cum pot influenta cresterea mai rapida a parului?:d.Foloseam placa foarte des inainte, iar acum parul meu aste putin ars. Ce trebuie sa fac ca parul meu sa nu mai arate asa si sa crasca mai repede?
ps: Inainte ma spalam la 2 zile pe cap, dar acum am decis sa ma spal de 2 ori pe saptamana...La cat timp este bine? Fuuunda:X

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Câteva ponturi pentru un păr lung și sănătos : trebuie să ai o alimentație sănătoasă , bogată în vitamine și Ca (calciu) , să-ți tunzi vârfurile inestetice o dată la două luni , și să îți aplici o mască pentru creșterea părului în fiecare săptămână.
O poți face acasă , din : ulei de ricin , ulei de măsline, gălbenuș de ou, vitamina A și E (fiole) și ulei de migdale (pentru un aspect sănătos și mătăsos).
Baftă!

4 răspunsuri:
| Tamy3 explică:

Creasca* scuzeblushing

| AliceIDK a răspuns:

Exista sampoane care fac ca parul sa creasca mai repede. Poti sa te speli de 2-3-4 ori pe saptamana. Sa nu mai folosesti placa foarte des! O data pe saptamana ar fi suficient! Pentru parul ars trebuie sa il lasi natural. In cateva saptamani se va face ca inainte!

| afurisita a răspuns:

Tunde un pic din varfuri. se regenereaza mult mai repede. pentru crestere,eu folosesc ulei de ricin. nu e scump,si face minuni! cat despre placa, las-o balta, fa-l doar cand este necesar.

| ilinca47 a răspuns:

Buna,si eu folosesc placa destul de des aproape in fiecare zi, pai eu iti propun sa iti tai un cm din varfuri ca doar alea sunt arse, si poti folosi ulei de ricin costa cam 10 lei... sau sampoane care stimuleaza cresterea parului, gasesti la farmacie din gama gerovital si revalid. poti folosi si petrol[gaz].eu de exemplu nu pot renunta la placa de indreptat parul, am folosit o perioada ulei de ricin si sampon pentru regenerare de la gerovital si a fost ok...succes!