Buna
Nu poti forta natura, dar poti stimula cresterea lui...
Spala-te cu infuzie din frunze de nuc/urzica.
Foloseste masca de par cu ulei de masline/galbenus de ou si vitamina A.
Tunde varfurile parului, poti pune pe cineva care este usor la mana.
O seara buna
Bună! Eu îmi fac măști în casă.
Uite câteva din ele:
Îți poți face din uleiuri:
I. 1 linguriță de ulei de cocos, una de ulei de ricin, una de ulei de argan si una de ulei de măsline. Amesteci bine și dai pe păr, lași circa o oră sau 2 și apoi te speli pe păr cu șamponul obișnuit. (Recomand Syoss, chiar ajută părul să crească) + balsam.
II. Un gălbenuș de ou, 1 lingură de miere de albine, o banană pisată bine(ai grijă să o faci în formă de pastă, ca să nu îți rămână prin păr. ) și 2-3 lingurițe de lapte. Amesteci bine și aplici pe păr. Se lasă circa 1-2 ore și se spală cu șampon+ balsam.
III. Mască cu muștar.( Ajută părul să crească, îl întărește si ii dă volum)
Aplici muștar pe păr și îl lași 20-30 de minute. E greu de suportat, pentru că vei simți " flăcări " în păr, dar părul nu va avea de suferit, ba din contră, va radia de sănătate! Apoi clătești și te speli cu șampon.
Cam astea sunt recomandările mele, la fiecare baie fă-ți un majar la scalp, la vârfuri circular, și asta poți face în fiecare seară când te uiți la televizor. Accelerează creșterea părului.
Și altă chestie, ar fi să te speli de 2-3 ori pe săptămână pe păr, pentru că apa accelerează creșterea părului.
Și nu numai, să ai o alimentație sănătoasă, bogată în fructe si legume, și să bei 2 L de apă pe zi! Sunt sigură că se vor vedea rezultate! Baftă! :*
Exista numeroase metode artificiale dar si naturale incearca uleiurile vegetale..au functionat pentru mine.
http://trenda.ro/frumusete/tratament-impotriva-caderii-parului/
kalakkas întreabă: