anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Cum pot sa imi fac parul cret?
Singura..inainte imi impletea buncia mea parul cand era ud...Acum ea nu mai poate sa il impleteasca iar singura nu pot...Imi pot pune bigudiurile singurathinking
Cat costa bigudiurile?
FundA!

Răspuns Câştigător
| Clllaudiaa a răspuns:

Auzi eu mi-am facut parul cret cu o intgrama si ata(deci rupi putin din integrama adica o fasie si pui parul pe ea il invarti si duap mai ramane in stanga si in dreapta foie alea le suprapui si legi cu ata dupa )dimineata cand te vei trezi iti dai alea jos si sta cret
P.S:TREBUIE PUTIN PR PUS SI DACA VREI ROAGA O PRIETENA:d

| anonim_4396 explică (pentru Clllaudiaa):

Iese ondulat..sau cret?

| Clllaudiaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte cret cum zice si http://www.tpu.ro/utilizator/swhz

9 răspunsuri:
| XoXo_8074 a răspuns:

Eu una zic să înveți să îți împletești tu singură părul. nu este atât de greu precum pare... sau roagă o prietenă să te ajutewinking

Bigudiurile sunt foarte incomode.

Și încă un sfat, înainte de a-ți împletii părul dă-ți cu puțină spumă când e ud, definește mai bine buclelehappy

| anonim_4396 explică (pentru XoXo_8074):

Imi place cum iese cand e impletit.
Aseara m-am chinuit tare!sadsad

Nu pot si gatasad

| XoXo_8074 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum spuneam. ai putea ruga o prietenă să te ajute până invețiwinking Ai putea învăța cu ajutorul unor ațelaughing iei 3 ațe le legi de ceva și le împletești... dar să fie puțin mai grosuțehappy

| AnonimusGirl a răspuns:

Cand ai parul semi ud ia tot parul, rasuceste-l si prindeti-l in unu sau 2 cocuri cat mai sus si dormi cu ele peste noapte sau lasa-le cateva ore. Piaptana-l inainte sa il prinzi ca daca il piepteni dimineata o sa iasa urat.

| Loora a răspuns:

Poti sa ti-l faci cret si cu placa, sau foarte cret pe "moate". I mai complicat un pic dar o sa ai parul foarte crethappy gen cele din africalaughing!

| alucianna a răspuns:

Cand parul e umed, te dai cu spuma, si iei suvita cu suvita si ambalezi pe deget, ca pe bigudiu. Scoti usor degetelul, si prinzi cerculetul rezultat de cap, cu agrafa. Si tot asa tot parul. Eventual te usuci cu uscatorul. Cand parul e uscat, desfaci opera si ar trebui sa ai bucle. E migalos rau de tot, dar te inveti pana la urma.