| geaniina a întrebat:

Cum pot sa ma demachiez fara demachiant?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi servetele umede, dar ai grija sa alegi ceva cu PH neutru si fara alcool. Daca nu, cu vata inmuiata in ceai de musetel, si cu o crema pentru fata, desi nu garantez ca nu o sa te usture. Spor

16 răspunsuri:
| BotoshelxXx a răspuns:

Eu folosesc servetele umede!

| lala178 a răspuns:

Te poti demachia cu servetele demachiante, sunt mai practice decat dischetele si laptele demachiant, le poti lua peste tot cu tine si le gasesti in orice marketbig grin

| IrinaAndreea a răspuns:

Cu crema de fata sau servetele umede.

| deNisu a răspuns:

Servetele umede sau apa cu sapun happy

| Marutza a răspuns:

Da, poti sa folosesti servetele umede, dar daca nu ai e cam rau pentru ca trebuie sa te chinui cu apa si servetel. Cel mai bine e sa-ti cumperi un demachiant, pentru ca exista si mai ieftine (si la 10 lei, poate si mai putin) si niste discuri demachiante, pentru ca asa iti si cureti fata mai binebig grin. Bafta!

| allleeeee a răspuns:

Uleiul de masline poate fi folosit si pe post de demachiant. Pune o picatura sau doua de ulei de masline pe o discheta demachianta, din bumbac, si iti vei curata ochii usor si rapid. Aceasta metoda de demachiere te ajuta sa nu-ti iriti ochii. Folosita pe perioade de timp indelungate si in mod constant, uleiul de masline te va ajuta sa scapi de ridurile din jurul ochilor, hidratand pielea!
http://www.cura-de-slabire.ro/......sline.html
Eu cand nu aveam apelam la apa :))!

| anda_1885 a răspuns:

Servetele umede demachinte, ceai de musetel, ulei pentru bebelusi sau pur si simplu apa calda si sapun, insa daca folosesti ultimele doua variante sa te clatesti foarte, foarte bine doar cu apa dupa aceea.

| Helene a răspuns:

Ulei de masline

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Poti folosi servetele umede, normale sau demachiante, sau crema de fata pe care o poti aplica cu un disc demachiant, vata, sau un servetel

| Corina a răspuns:

Exista prin unele hipermarket-uri, cum ar fi Carefour, Kaufland, Cora, servetele umede demacheante. La Carefour (daca exista in orasul tau) de exemplu, sunt cele mai ieftine, marca Nr. 1, hipoalergenice, cu vitamina E si fara alcool.

| Cretaker a răspuns:

Click dreapta pe fata si alege 'remove make-up'

| Flory_2276 a răspuns:

Eu folosesc sevetele umede, de obicei pentru bebelusi, sunt cele mai bune! Pop

| Alecsanndraa a răspuns:

@ Cretaker rolling on the floor) tare. poti incerca laughing

si rasp meu e lapte happy

| Lulu_9887 a răspuns:

Poti sa folosesti apa si sapun.

| lollitha a răspuns:

Cu apa sau cu servetele umede
dar de preferinta apa cel mai bine
poti folosi si o crema d fatahappy

da`i cu multa apa apoi apasa pe gene sa iasa
tot rimelul
Apoi te mai speli o dta
ca sa fii sigura ca nu mai a ramas machiaj pe pleoapa ochiului sau pe gene sa nu ramana rimelbig grin
Fundha?
love struck

| Larisa_Varga_1999 a răspuns:

Poti sa folosesti vata umeda cu crema de fata si in locurile greu accesibile niste betisoare de urechi umede cu crema de fata.
Funda!