| xXx_6498 a întrebat:

cum pot sa ma ingras repede, vreau sa mai iau greutate, nu foarte multa, dar vreau cat mai repede, ce trebuie sa mananc sau sa fac?

8 răspunsuri:
| Stefan90 a răspuns:

Mult fast-food seara!winking

| inafewwdaysT a răspuns:

Sa mananci multe dulciuri

| aRiianaa a răspuns:

Mananca seara.happy

| Bufu_3680 a răspuns:

Pai ai putea sa nu fii activa, sa stai o perioada doar in fata calculatorului sau a televizorului si sa mananci paine, dulciuri multe multe... dupa o saptamana o sa ai rezultate! te sfatuiesc sa nu urmezi vreo ''dieta de ingrasare'' deoarece dupa ce o vei termina o sa slabesti:p FUNDA?

| angela89 a răspuns:

Manaca dulciuri, finetty, crema de ciocolata.

| baru a răspuns:

Sall. Energizante, si sport. Hrana bogata in minerale si proteine. Proteine cat mai multe. Pa!

| DenysaLove a răspuns:

Buna:* sincer chestia cu statu la mine nu functioneazastraight face eu stau de cand m-am nascut si tot slaba suntrolling on the floor
nu stiu incearca sa faci un sport si asa o sa iti dea pofta de mancare si cu siguranta te vei ingrasa:* daca gasesc metode prin care te-ai ingrasat ast sa-mi dai un msj pe prv sa-mi zici si mie :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M.nici una din celelate raspunsuri nu vor da rezultate sanatoase.Medici recomanda celor ce vor sa se ingrase:ciocolata,sosuri, alune(de orice fel nuci, fisitc etc) in general ce le este interzis celor ce vor sa slabeasca. Lenevitul nu va ajuta prea mult.si nici nu este sanatos
ai putea intra si pe acest site http://www.csid.ro/dieta/ajutor-vreau-sa-ma-ingras-4558423/
Succes si sa te ingrasi frumos!