| habiusa a întrebat:

Bunahappy Cum pot sa-mi fac o gaura mica in unghie pentru piercing? Se poate acasa?

14 răspunsuri:
| G a răspuns:

Simplu. iei un ac, pui degetul pe o suprafata dura, cu unghia in jos, si sfredelesti in unghie apasand usor.
mnah da-s cam urate astea in unghie... acum ceva timp ma plictiseam si mi-am facut una cu compasul. laughing dupa un sfert de ora am taiat-o cu unghiera ca ma dispera.

| Mmarryy a răspuns:

Buna. Eu imi fac cu un ac, il incalzesc putin dupa care il rotesc in unghie si intra mai usor. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Sofffie a răspuns:

Sigr, si eu mi-am facut, nu e mare greutate.

Iei frumos un ac si incerci cu el, nu tiu cum sa iti explic aici, Si apoi baci piercing-ul.

| littleladybug a răspuns:

Nu se poate acasa...incearca la un salon de manichiura. dupa cate stiu nu este foarte scump insa depinde de piatrawinking

| ChocolateDroid a răspuns:

Eu mi-am facut astazi la scoala in ora de mate cu compasul happy Si a iesit suuuper love struck
Si nu era dezinfectat! Si nu am patit nimic laughing

Succes :*

Stiu ca imi veti da stupid dar nu imi pasaaa happy

| love44katyp a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu incerci sa-l faci acasa. iti vei strica unghia si te poti infecta
Incearca la un salon, si nu cred ca este foarte scump

| SeNyS a răspuns:

Pai cred ca, cu ceva incins(un ac ), usor si cu grija sa nu spargi unghiutza!

| mary a răspuns:

Ioi, m-au apucat frigurile! cum ma sa-ti faci gaura in unghie?

| ashley26pink a răspuns:

Desigur. Infierbanti un ac, bine bine de tot, si apoi iti faci gaura...nu doare... unghia se va perfora singura.

| Alexandru_8107 a răspuns:

Ceea ce vrei sa faci, e o nebunie.Nu te-as sfatui.

| bxxt a răspuns:

Ai grija ca inainte sa bagi acul sa in dezinfectezi. da-i cu putin spirt inainte. e cel mai bine.

| danny_7173 a răspuns:

Perforeraza-le ca la 50 de nai nu le mai ai

| ♫♫yukkipawz♫♫ a răspuns:

Cel mai bine du-te la manichiurista daca faci tu poate iti rupi unghia sau te arzi cu acu...auuu!straight face

| Myruna_6812 a răspuns:

Sincer nu te-as sfatui, facandu-ti asemenea gauri in unghii o sa iti faci doar rau deoarece de la acea mica gaura se strica toata unghia.