| iPicka a întrebat:

Cum pot scapa de carii nu foarte grave fara sa mergi la dentist?
eu din cate am auzit trebuie sa te speli cu pasta de dinti, sare de mai multe ori pe zi timp de 1 luna 2...
e adevarat?
P.s pentru o prietena (e fumatoare)
fundita

5 răspunsuri:
| Shatteredx a răspuns:

Si eu am auzit cand eram mic ca daca mananc banane multe imi creste. ARSVSDLK.
Te duci la dentist. Simplu. Daca nu, ti se agraveaza

| BIOO a răspuns:

Mai exista si pasta de dinti pentru fortificare si protectie, cu extract de musetel de la BIO Krauter (utilizata in mod frecvent, pasta de dinti intareste smaltul dintisorilor, ingrijeste gingia si ofera o senzatie de prospetime cavitatii bucale). Daca nu stii de unde sa procuri pasta de dinti, contacteaza-ma si te voi ajuta si explica cum sa procedezi! Mult succes!

| BIOO a răspuns:

Iar pentru prietena ta cea fumatoare, ii recomand pasta de dinti antitartru, cu minerale si plante BIO Krauter Life-Care (aceasta ajuta la eliminarea placii dentare si previne aparitia tartrului + improspateaza respiratia) La mine in familie este nelipsita aceasta pasta de dinti, de cand am descoperit-o! Nu mai am nevoie sa merg la stomatologie pentru detartraje! Mult succes si daca va spalati intr-un mod frecvent cu aceasta pasta pe dintisori, nu veti mai avea cariute!

| Tynnna a răspuns:

Odata ce dintele e cariat trebuie sa il tratezi, nu ai cum sa scapi de ea cu pasta de dinti sau sare... helloo... Pasta de dinti este pentru prevenirea cariilor, nu pentru tratarea lor. Cat despre sare, stiam ca albeste dintii, in combinatie cu pasta, ca singura are gust insuportabil. Nu va mai luati dupa prostii, mai bine merge la stomatolog prietena ta, pentru ca din carii nu foarte grave se fac ditamai craterele cand nici nu-ti dai seama.

| KellyGreen a răspuns:

Ok, deci odata caria aparuta nu mai dispare, poti sa iti dai tu cu cea mai tare pasta de dinti ca tot nu o sa dispara. Du'te la dentist, iti spun eu, cand caria e mica nici macar nu simti durere dar cand caria devine mai adanca incepe sa te doara, poate ajunge la nerv si atunci e naspa rau de tot. Oricum du'te la dentist ca o sa inceapa sa doara cariile si alta scapare nu ai.