| Behappyforever11 a întrebat:

Cum pot scăpa de paranteza dintre picioare? Sunt slabă, înaltă şi vă dați seama că arat super naşpa. am mai văzut comentarii gen "fetele cu paranteza sunt foarte drăguțe etc" și nu, la mine nu e asalaughing mă feresc, purtând cardigane, fuste. Însă până când? Câteva sfaturi utile? Va rog fara comentarii nasoale, mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, cand ai paranteza intre picioare, daca este sus la pelvis, trebuie sa porti doar fuste, ca sa nu ti se vada cat esti de slaba/cracanata. Sub nici o forma nu-i indicat pantaloni, pentru ca arati ca 2 bete in ei, iar "gaura" dintre picioare se adanceste vizibil, atragand privirile mult mai mult decat necesar, pentru ca-ti scoate in evidenta "paranteza".

Daca paranteza este doar de la genunchi in jos, atunci trebuie sa porti pantaloni mai mult.
In orice caz, cu paranteza de sus, se astupa daca mai iei ceva kilograme in greutate si te apuci de un sport, sa dezvolti putin muschii puplpelor si la interior de asemenea.

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Si eu as vrea paranteze, sa nu mi se mai toceasca fiecare pereche de blugi dupa 2-3 purtari. Dar fiecare om e diferit, ceea ce i se pare frumos unuia i se pare urat celuilalt.

| ASMA14 a răspuns:

E prima data cand aud ca fetele cu paranteza sunt dragute.Din punctul meu de vedere nu arata bine deloc.