Din potriva nu mai folosi fond de ten pentru ca iti astupa porii si nu ii mai lasa sa respire favorizand aparitia cosurilor si chiar a punctelor negre chiar si a petelor, incearca sa te dai cu fond de ten cat mai rar.În ceea ce priveşte punctele negre, poţi realiza următorul preparat: într-un pahar, pune nişte mălai, oţet (de mere, de struguri) şi puţină apă. Amestecă până mixtura devine omogenă şi pune-o pe zonele unde ai puncte negre. Ţine-o aşa câteva ore, până se usucă. Repetă acţiunea în fiecare zi şi vei vedea că într-o săptămână vei avea rezultate notabile.
Iar în legătură atât cu coşurile cât şi cu punctele negre, poţi încerca o exfoliere: fierbe nişte apă şi cateva pliculete de ceai de musetel si pune-ţi capul deasupra vasului, acoperindu-l cu un prosop pentru ca aburii să ajungă numai pe faţa ta. Pielea moartă va fi îndepărtată şi impurităţile din piele care generează coşuri, puncte negre şi puncte albe vor dispărea.
Sa stii ca si alimentatia este importanta si poate influenta aparitia cosurilor si a petelor, mai ales o alimentatie dezechilibrata, apropo masca de ou si malai este de asemenea buna sau masca alc. din miere, faina de grau si apa, apa plata mai exact cea minerala o poti folosi ca tonic, din creme te-as sfatui sa folosesti cele pe baza de sulf sau cele cu ulei de salvie, zinerit este o alta crema de care am auzit dar nu stiu efectele ei poti sa o incerci daca vrei eu inca nu am incercat-o dar am auzit ca e chiar buna, infuziile cu musetel cum ti'am precizat mai sus sunt de asemenea benefice deoarece iti deschide toti porii si dupa ce stai macar 15 min sa te cureti pe fata cu un gel de curatare antibacterian, mai stiu si alte masti naturale impotriva punctelor negre, daca vrei ti le zic si pe acelea dar nu le'am incercat personal.
Mult noroc
Din potriva nu mai folosi fond de ten pentru ca iti astupa porii si nu ii mai lasa sa respire favorizand aparitia cosurilor si chiar a punctelor negre chiar si a petelor, incearca sa te dai cu fond de ten cat mai rar.În ceea ce priveşte punctele negre, poţi realiza următorul preparat: într-un pahar, pune nişte mălai, oţet (de mere, de struguri) şi puţină apă. Amestecă până mixtura devine omogenă şi pune-o pe zonele unde ai puncte negre. Ţine-o aşa câteva ore, până se usucă. Repetă acţiunea în fiecare zi şi vei vedea că într-o săptămână vei avea rezultate notabile.
Iar în legătură atât cu coşurile cât şi cu punctele negre, poţi încerca o exfoliere: fierbe nişte apă şi cateva pliculete de ceai de musetel si pune-ţi capul deasupra vasului, acoperindu-l cu un prosop pentru ca aburii să ajungă numai pe faţa ta. Pielea moartă va fi îndepărtată şi impurităţile din piele care generează coşuri, puncte negre şi puncte albe vor dispărea.
Sa stii ca si alimentatia este importanta si poate influenta aparitia cosurilor si a petelor, mai ales o alimentatie dezechilibrata, apropo masca de ou si malai este de asemenea buna sau masca alc. din miere, faina de grau si apa, apa plata mai exact cea minerala o poti folosi ca tonic, din creme te-as sfatui sa folosesti cele pe baza de sulf sau cele cu ulei de salvie, zinerit este o alta crema de care am auzit dar nu stiu efectele ei poti sa o incerci daca vrei eu inca nu am incercat-o dar am auzit ca e chiar buna, infuziile cu musetel cum ti'am precizat mai sus sunt de asemenea benefice deoarece iti deschide toti porii si dupa ce stai macar 15 min sa te cureti pe fata cu un gel de curatare antibacterian, mai stiu si alte masti naturale impotriva punctelor negre, daca vrei ti le zic si pe acelea dar nu le'am incercat personal.
Mult noroc
Am auzit ca lotiunea lichida de la Elmiplant cu verde da rezultate.Se gaseste in Real si Carrefour.
Păi fondul de ten îţi face şi mai rău.
Eu zin că e bine să te speli cu ceai de muşeţel pe faţă şi apoi să te dai cu cremă de gălbenele.Sau dacă nu te speli cu ceai, fă infuzie cu ceai.
Aşa a păţit şi soră-mea' şi a făcut la fel.
Sper că te-am ajutat.Multă baftă!
Pentru petele rosii foloseste crema de galbenele si propolis(o gasesti la farmacie, este foarte buna), pentru puncte negre nu prea exista un remediu de durata, doar sa mergi la cosmetica si sa le scoti(este in jur de 35 de lei). Daca nu vrei sa mergi la cosmetica iti dau niste exemple de masti pe care ai putea sa le faci:
masca pe baza de caise coapte: indeparteaza samburele si pielita si striveste-le cu ajutorul unei furculite. Aplica pasta pe ten, insistand in zonele sensibile si las-o sa actioneze 30 de minute. Indeparteaza masca utilizand un servetel moale si clateste-ti fata cu infuzie de musetel. Aceasta masca are efect tonic si permite indepartarea mai usoara a punctelor negre.
masca naturala pe baza de mere: se taie marul in bucati marunte si se fierb in jumatate de cana de lapte dulce pana cand se inmoaie, apoi se dau prin blender pentru a obtine o masca mai consistenta. Se aplica pe tenul curat si se indeparteaza dupa 30 de minute. Puteti clati atat cu lapte cald cat si infuzie de musetel.
O masca eficienta in combatarea punctelor negre este masca obtinuta prin amestecarea pudrei de argila alba cu suc de grepfruit, avand rol de imbunatatire a circulatiei sanguine si de purificare a tenului. De asemenea, amesteca cateva grame de scortisoara rasnite cu putin lapte, 2 picaturi de miere si zeama de lamaie si amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Aplica apoi doar pe zonele cu puncte negre.
Foloseste miere sau zeama de lamaie, sunt foarte bune si nu iti fac decat bine.
Sper ca te-am ajutat cumva. Funda:*?
DaciaRomania întreabă: