Dupa ce ai facut o baie de abur pentru deschiderea porilor si inmuierea cosurilor negre, cam 15 minute, poti sa faci un amestec de malai si putina apa cam cat sa-o poti intinde pe fata si sa freci usor cu acest amestec toata fata (dar mai putin zona ochilor ca e sensibila) si apoi pe unde ai aceste puncte negre si mai mult in zona nasului si poti sa faci aceasta de 2 ori /saptamana, o perioada de timp, pana constati ca nu le mai ai. Iti doresc reusita deplina si toate gandurile mele numai de bine sa te inconjoare, Lucien.
In primul rand, trebuie sa ai o igiena a tenului bine pusa la punct. Trebuie sa te demachiezi cu grija in fiecare seara cu ajutorul unui gel antiseptic pe care il gasesti in farmacii. De asemenea, foloseste o crema hidratanta, care sa iti protejeze tenul de UV si praf. In ceea ce priveste lupta cu punctele negre, iti recomand sa iti exfoliezi tenul o data pe saptamana, cu o masca alcatuita din tarate de grau, miere si zeama de lamaie. De asemenea, poti sa iti scoti singura punctele negre, dupa ce in prealabil ai facut o baie de aburi. Ai grija de tine.
Eu folosesc Clear Skin. trebuie se te dai de 2 ori pe zi. de la Avon. eu nu prea ma mai dau. nu prea am mai stat de el. dar ce e socant. Este ca inainte si mie mi-au mai aparut cosuri si acum mi-am luat un fond de ten tot de la Avon si de la ala mi-au disparut. eu credeam ca fondu de ten ti le acopera provizoriu dar uite ca mi-au disparut si cosurile incearca si tu.:p nu te da cu tot felul de prostii!
Si pentru puncte negre si pentru cosuri iti recomand sa folosesti tratamentul anti-acneic de la beautycycle™ http://www.amway.ro/catalog?category=10451
Buna, clearasil e foarte bun. iti lasa o fata foarte fina, si in cateva zile daca te faci de cateva ori pe zi ti se duc.:X
Eu am clean&clear sunt foarte bune una e de seara si una e de zi
si nu costa mult
:p