Heeii! Problema asta am avut-o si eu. Ma innebunea! Acum o saptamana am zis ca ma tund in scari, ca sa mai scap de volumul asta nesuferit... Frizerita aia mi l-a filat putin si mi la tuns putin in scari. Iti recomand! E super. Parul sta mult mai frumos asa.
Si cum ti l-a tuns in scari, ti'a facut parul sa pare mai umflat sus si mai subtire jos? Si eu vreau sa ma tund asa dar nu stiu cum ar iesi
Motherfucking am exact aceiasi problema....tre sa ma dau cu placa aproape in fiecare zi
du-te la coafor sa ti-l fileze si sa ti-l tunda oleaca asa mai scapi
Tu nu stii ca parul cret nu se piaptana? Si eu il aveam la fel ca tine, nu mai stiam ce sa fac cu el:@ Dar acum, cand am incetat sa mai dau cu peria prin el,e perfect normal. Daca vrei,iti zic ce fel de sampon,balsam folosesc: sampon Garnier ultra doux,balsam de la avon(ti'l recomand, e pentru fire rebele,par cret) este varianta beautiful behaved,iar dupa ce se usuca putin, folosesc Macadamia Nourishing Leave-in Cream. Daca te dai cu astea, n'o sa arate urat ca nu-l piepteni, eventual, dupa spalare poti da cu degetele prin el.
Iti sugerez sa intrebi un cosmetician daca vrei sa sti.Nu te pune sa cumperi cine stie ce prostii fara sa te informezi. Funda pls!
Buna! Si eu am la fel ca tine parul ...dar el nu are asa mult volum si cand aveam prea mare volumul imi indreptam parul cu placa...