| goldheart a întrebat:

Buna!:* Cum poti lasa o prima impresie ff buna despre tine la scoala si ce conteaza prima data la o fata (nu ma refer numai la haine)? Sunt bobocica si am mari emotii, mai ales fiindca am schimbat scoala, profesorii, deci ce pot face ca sa fie totul "ca la carte"? Fundita pentru. cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de toate sa eviti sa faci glume pe seama altora, sa dai dovada de decenta atat in vorbire cat si in haine.
Un alt aspect pe care trebuie sa-l memorezi foarte bine si de care sa nu uiti, tema de acasa si invatatul.
Cand ai profesori noi, daca te vor prinde in primele saptamani cu tema nefacuta si ca nu ai invatat, te vor lua de lenese intregul an.
Este foarte important in primele 2 luni sa nu fi prinsa cu tema nefacuta, mereu sa inveti ce ai avut de invatat, mai peste niste luni ai sa-mi dai dreptate cand profesorii te vor ridica, iti vor pune doua intrebari si iei nota 9-10 in timp ce altii care la inceput au fost prinsi fara sa invete chiar daca stiau intreaga lectie vor lua putin peste 5.
In aceeasi ordine de idei multi profesori au tendinta tipic comunista de a nu da sanse elevului, cine a fost prins la inceput ca nu a invatat este ascultat si caracterizat ca lenes tot anul ori pana cand termina elevul anii cu acel profesor.
Nu uita sa faci fotografii in primele zile dar nu extravagante, nu uita sa nu te duci in haine indecente, parintii unor copii te vor judeca si in cazul in care te imprietenesti cu unul dintre colegi, ai sansa sa dai peste un astfel de parinte care-si aminteste ca nu prezinti incredere, ca duci lipsa de educatie in familie si nu-si pot scoate din cap ideea ca la anii tai in scoala erai in haine sexy.

11 răspunsuri:
| Anonim134 a răspuns:

Bunahappy deci esti bobocica... ei bine eu mai am un an pana... asa sa fia ''ca la carte'' nu stiu daca existalaughing
adica parerea mea e ca nu trebuie sa fii extravaganta, sa te imbraci cu nu stiu ce haine sa-ti faci vrei 5 culori in par, cred ca ar trebui sa fii tu cum esti de obicei, sa zambesti si sa fii prietenoasa si politicoasa.
un sfat : nu incerca sa fii cine nu esti de fapt, si nu te mai gandi ca trebuie sa lasi o impresie bine, pentru ca vei da gres daca te stresezi cu asta.
hai successmug bobocicooo :*

| Anonim134 a răspuns:

Bobocica presupun in clasa a 9a/? nusmug

| R11 a răspuns:

Nu conteaza hainele, sunt sigura ca nu te imbraci urat :* in ziua de azi caracterul este cel mai important si chiar daca porti carpe jegoase pe tine laughing daca esti vesela zambitoare si ai umor, toata lumea va vrea sa stea cu tine pentru ca e important sa fi carismatic adica sa ai o energie pozitiva pe care o dai si altora; 0 tiam spus, sunt sigura ca te imbraci frumos, iar cand incepe scoala zambeste mereu si nu fii acra.laughing distreazate si lumea te va lua drept cea mai ''de gasca '' :* bafta si succes la scoala big grin app si eu unt boboaca laughing :*

| KinoAndreea a răspuns:

In primul rand ar trebui faci cunostiinta cu cateva fete de acolo si sa le dai impresie buna razand cu ele,facand glume, vorbind cu ele si gasind lucruri in comun. fi amuzanta si mereu cu zambetul pe buze si incetul cu incetul o sa te imprietenesti cu toti.big grin Don't forget to SMILElaughing.e important sa zambesti ca lumea sa vada ca esti fericita si sa sa zica despre tine ca esti ok, de treaba.

| BebeStrumf a răspuns:

Fii tu; lasa'i pe altii, ca oricum nu toti te vor aprecia.Vor exista care unii iti vor gasi nod in papura.Bafta multa!

| mEr a răspuns:

Pai invata fii ativa vorbeste frumos comunica cu ceilalti elevi... toci trecem am trecut si vom trece prin asta dar majoritatea trec oe cls a 5a si e la fel

| EllyPff a răspuns:

Sa te faci placuta tuturor, sa vorbesti cu marea majoritate si sa fii de treaba si fara fițe

| goldheart explică:

Multumesc frumos pentru sfaturile voastre, sincer, v-as da tuturor fundite, dar cum n-am dreptul sa acord decat una, pe restul va voi rasplati cu voturi.
Ptr byby: da, sunt a9a happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important e sa nu fii prefacuta, sa fii tu!

| bianque a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic...trebuie sa fii TU happy

| ingerdincer a răspuns:

Buna.Fii tu si totul va fi bine.Nu te da drept altcineva.Lauda-te de tine insati si iti vei da seama ca esti minunata.Te pup si succese :X