| LovehopeTrust a întrebat:

Buna,cum poti sa iti albesti dinti fara sa apelezi la dentist?

Răspuns Câştigător
| Xtadelo a răspuns:

Buna!

1. Bicarbonatul de sodium în combinaţie cu nişte suc de lămâie, acesta devine o pastă de dinţi naturală, care îţi curăţă dinţii imediat, lăsându-i albi şi plini de strălucire. Însă nu abuza de acest truc pentru că poate sensibiliza dinţii.
2. Un astfel de tratament se poate face dintr-o căpşună bine coaptă, o linguriţă de coajă de portocală şi o linguriţă de bicarbonat de sodiu. Amestecă bine ingredientele şi foloseşte o periuţă pentru a-ţi freca dinţii cu această pastă.

3. O variantă la îndemâna tuturor, este un amestec din 3 linguriţe de bicarbonat de sodiu şi o linguriţă de sare. Alte alternative care au fost folosite de-a lungul vremii au inclus şi frunzele proaspete de salvie şi pătrunjel, care nu doar că albesc şi dau luciu dinţilor, dar şi împrospătează respiraţia.

4. Pentru a preveni îngălbenirea dinţilor, dentiştii recomandă spălarea lor la mai puţin de 30 de minute după servirea mesei, aşadar de 3 ori pe zi, la care să adaugi şi folosirea aţei dentare, pentru curăţarea spaţiilor dintre dinţi.
5. Se recomandă spălarea dinţilor sau clătirea gurii după fiecare ceai, cafea şi vin roşu sau dacă ai mâncat fructe roşii precum coacăze, cireşe, mure, iar merele, ţelina şi morcovii, în schimb, sunt de preferat, întrucât contribuie la eliminarea depunerilor de pe dinţi prin accelerarea producţiei de salivă.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Omul apeleaza la soda caustica dar aia se foloseste pentru a spala rufe sau uz casnic in curatenie si nu e bun pentru dantura. Mai bine iti pui vreo 200 de lei deoparte adunandu-i si mergi la un cabinet sa ti faca bine.

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

Răspuns utilizator avertizat
| pustoaica18 a răspuns:

Spala-te cu sare pe dinti. cand vrei sa te speli pe dinti, pui pe periuta umeda, sare, si te speli. evident ca nu pui si pasta de dinti in acelasi timp.

| Andrada122 a răspuns:

Stiu eu una:*. Dicarbonat alimentar cu lamaie.Pui o lingurita si cateva picaturi de zeama de lamaie si amesteci.Si te speli.Ai sa vezi rezultatul. Funda?

| Cata7hDr a răspuns:

Buna big grin eu daca ma spal des pe dinti si sa zicem ca sta vreo 5 minute sa ma spal imi da rezultate....succes