Buna. Si eu am aceeasi problema cu placa, pur si simplu am mare nevoie de ea deoarece am parul filat si fiindca natural el este ondulat imi stau capetele suvitelor in sus. Ultima data cand am fost la coafor, tipa mi-a recomandat cristale de par care previn deteriorarea de la placa si in acelasi timp il netezeste. Trebuie sa te dai cam de la jumatatea parului in jos dupa ce te-ai spalat si esti gata sa-l usuci. Le poti achizitiona de la coaforul la care mergi daca au produse si de vanzare. Costa cam 35 lei dar desigur pretul variaza la diferite coafoare. Cat despre cresterea parului, vroiam sa-ti recomand uleiul de ricin pe care deja il folosesti. Sper ca am fost de ajutor :*
Buna!
Deja faci tot ceea ce se poate. Nu cred ca il poti obliga sa creasca prin alte metode decat cele pe care le folosesti acum
Totusi, nu exagera cu produsele de ingrijire. Uneori dauneaza parului.
Lasa-l sa creasca natural, mai mult nu-i poti face.
"..mai mereu deoarece este despicat."
Este despicat pentru ca te speli prea des. Prea multe masti strica. Iarna, primavara si toamna, spalate pe par odata pe saptamana. Iar vara de 2 ori. Iar masca se face odata pe saptamana. Nu mai exagera cu produsele. Pentru ca iti vei distruge parul.
Si eu am patit-o, m-a tuns prea scurt. Eu mi-am luat ceaiuri si altele. Uite aici am gasit ceva mai complet:
http://cumul.ro/tratament-pentru-cresterea-parului/
DaciaRomania întreabă: