In primul rand salut in al doilea rand se pare ca unghiile tale sunt de la natura asa, moi sau poate ti le rozi. Daca faci acest lucru dauneaza foarte rau unghilor. Daca nu sa lasam deoparte in fond nu ai precizat acets lucru. Si eu am aceiasi problema. Incearca sa cauti un lac de unghi cu calciu. N cred ca nu ar exista un magazin cu asa ceva. Iar al doilea sfat pe care eu il practic si ma ajuta ff mult imi pun pasta de dinti sub unghii cu o scobitoare. Unghile arata foarte fain si vor fi si foarte lucioase.
Ciao Baw! Mai vorbim
Buna.acum cativa ani (2-3)am avut si eu aceeasi pb. iar sora mea m sfatuit, si m ajutat.stoarce zeama unui catravete si tine-ti unghiile in zeama in fiecare seara timp de o saptamana. o jum de ora-o ora. apoi dupa o saptamana sa incepi sa-ti dai unghiile cu oja(roz, argintiu, mov, auriu.etc...nu cu negru). si ai sa vezi ca o sa inceapa sa ti se intareasca si sa-ti creasca mai repede.acum,eu am alta problema, am unghiile mari si sunt obsedata de rontairea lor.acum sora mea cand ma vede imi da peste maini, e cam rea... da tare rau.
Buna ma cheama elena.de mic copil iubesc si eu unghiile, am fost la bunika si mi-a spus ca trebuie sa fac 5 pasi:1 pas trebuie sa le speli cu apa calduta. 2 sa le tii 5-10 minute in ulei de masline, 3 o data pe saptamana sa le inmoi cu zeama de lamie. 4 sa faci un crem care consta din lapte, sare, apa, si putin ulei. le masezi inainte de somn.bafta mie mi-au crescut in 1 o saptamana `1 cm