Nu incerca cu spirt, eu m-am dat si mi-au iesit si mai multe cosuri. Sucul de lamaie e solutia ideala.
Să-ţi spun cum a mers la mine.
1. Te speli cu săpun bine pe toată faţa (nu contează dacă doar o parte este acoperită cu acnee)
2. Prepari o cremă din banane (le iei de la magazin şi le storci într-un bol, făcând o cremă. De notat că bananele ar trebui să fie coapte.) şi o aplici pe faţă, stai câteva ore liniştită şi după o dai jos.
3. Aplici de câteva ori tratamentul acesta şi nu le mai spargi.
4. Nu-ţi pierde speranţa.
Eu nu am probleme prea mari cu cosurile, insa le fratele meu a functionat cu miere pe fata.Inca ceva:nu da cu spirt deoarece o sa iti iasa mai multe.
Fugi la farmacie si cumpara rivanol solutie - o folosesti de 3 ori pe zi iar in cateva zile nu mai ai probleme. Nu mai folosi alte produce cosmetice: fond de ten, lotiune autobronzanta. O crema ieftina si buna (naturala) este cicatrizin care usuca cosurile si vindeca urmale lasate de acestea. Multa bafta - eu am inceput un tratament pentru acnee de 10 zile iar in a doua zi deja arat mai bine.
Spala-te bine pe fata, apoi pune usturoi romanesc zdrobit, mai mult sucul din el.
Eu procedez in felul urmator:mi le storc pana iese putin sange(ca sa nu mai ramana ceva ca altfel se infecteaza), apoi imi dau cu spirt, las putin sa se usuce spirtul si ma dau cu o crema pe nume Brevoxyl...e foarte bine...mie spre exemplu mi se usuca datorita acestei creme.Se zice ca nu e bine sa la storci, dar poti sa stai cu el si saptamana ca tot nu trece.Asta e parerea mea si sper sa te fi ajutat. Fundita?
Date cu spirt.eu nu am pe fata dar am pe brat langa umar dar daca ma dau cu spirt imi trece
BountyLoverXD întreabă:
olesi4ka întreabă: