| LikeABossBaby a întrebat:

Buna:* cum sa ma ingras rapid?sad help me plzzzzsad:*:*:*:*

9 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Pai acum depinde si de corpul tau cum functioneaza.dar daca vrei sa te ingrasi exista si o regula pentru asta si anume mananca mai mult decat de obicei.uneori prepararea mancarii si servirea acesteia pare un lucru bun, daca iti pregatesti singur mancarea iti cresti apetitul, ceea ce te va ajuta sa consumi mai mult. un prim pas in dieta de ingrasat este alegerea alimentelor (sau suplimentelor) cu o densitate calorica mare. facand aceste lucruri vei putea consuma mai multe calorii in aceeasi cantitate de mancare.consuma paste fainoase,paine.dar sa nu mananci multe dulciuri dintr.o data ,nu e bine pentru corp.sper ca ti.am fost de ajutor pwpici si succesc:*:*

| ĿФsт a răspuns:

Pai mananca cam tot ce ai prin frigider ...si ai sa vezi cum ai sate te ingrasi!

| danielaxyz a răspuns:

Cate 2 spiruline dupa fiecare masa,zi de zi,la mine are efect, daca iei inainte de masa, slabesti

| Silviu_1540 a răspuns:

DV Ar vrea o fata se se ingrase?! Okey daca vrei sa te ingrasi sfatul meu este sa mananci multe mancaruri fast-food, in gen (cartofi prajiti dupa ora 20:00 sau sa yei cina la un FAST-FOOD, sau ai putea sa te lasi de tigari daca fumezi),,, sper sa iti fie de folos...succes la caloriiwinkinghappy

| Bellatris a răspuns:

Nu stiu cat de rapid te vei ingrasa pentru ca depinde de metabolismul fiecaruia, dar eu zic sa incepi sa mananci de la fast-food. Totusi, sa nu faci un obicei din asta.

| meliomeli a răspuns:

Mananci grasime rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a lua in greutate, trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa respecti cu strictete mesele zilei si sa nu sari peste nici una dintre ele.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti, spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate,chips-uri,sucuri si alte porcarii din comert,etc(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate, nuci, alune sau fistic.La fel ca si in cazul slabitului corespunzator, in schimb, luarea in greutate nu se realizeaza in timp record. Daca dupa cateva luni(minimum 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.Numai bine.

| geografie a răspuns:

De obicei fetele vor sa slabeasca da daca vrei sa te ingras mananca dulciuri tot timpu nu fa sport...

| DeeaFcsb a răspuns:

Toate fetele vor sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi.
Pai mananca multe dulciuri si muuulta mancare fast food.