Salut!
Cu totii stim ca iarna pielea noastra este mai sensibila si necesita o ingrijire mai atenta. Buzele devin uscate,iar pielea se deshidrateaza datorita temperaturilor foarte scazute care ingreuneaza circulatia sangelui la nivelul pielii fetei.
Sunt recomandate cremele hidratante bazate pe vitaminele A, C si E sau cele cu extract de ceai verde, laptisor de matca, silicon si unt de shea, folosite de 2 ori pe zi:dimineata si seara.
Sa nu uitam de demachierea zilnica si de asemenea fara prea mult machiaj.
Dieta este foarte importanta in sezonul rece :portocalele sunt de mare ajutor si fac pielea sa straluceasca. O masca de fata cu suc de citrice ajuta pielea sa scape de celulele moarte si sa straluceasca. Uleiul de masline poate face adevarate minuni.
Sa nu uitam ca apa joaca un rol foarte important in viata noastra si iarna.
Evita craparea buzelor aplicand in timpul zilei un lipgloss hidratant, iar in timpul noptii foloseste un balsam de buze.
Pentru activitatile de iarna in aer liber (schi, plimbari prelungite, drumetii), aplica o crema cu un factor de protectie mai mare de 15.
Foloseste o lotiune de corp hidratanta conform nevoilor tale: piele normala, uscata, sensibila sau crapata.
Sanatate si un An Nou fericit!
Foloseste o crema cu o consistenta mai grasa. Iti poti face niste masti din miere, fructe si iaurt pentru ten. Foloseste un balsam de buze. Eu folosesc unul de la Neutrogena si este foarte bun. Foloseste lotiuni de corp si fereste-te cat poti de frig, pentru ca acesta iti face pielea aspra si uscata. Iar pentru maini foloseste o crema (de la Neutrogena sau de la Garnier, ambele sunt bune). Sper ca te-am ajutat!
Cu o crema obisnuita de fata si strugurel/balsam de buze. Eu unul folosesc o crema hidratanta si un balsam de buze Nivea luate de la farmacie. In jur de 20-30 de lei ambele!
DaciaRomania întreabă: