Ascunde placa si tine'ti merueu parul prins int'o coada, impletit, numai sa nu il lasi desfacut pentru. ca automat o sa vrei sa il faci cu placa.
Parul natural este o adevarata bogatie pentru fete.Ce n-as da sa am eu parul ondulat, nu ar mai trebui sa merg la coafor pentru a-mi face permanent.
Da placa la altcineva, pana iti trece obiceiul asta. Pune-ti spuma in par, nu ai incercat? Poate o sa-ti stea mai bine
Daca nu-ti place schimba-ti look-ul nustu fa ajustari du-te la un hair stileist fa ceva daca nu-ti place asa cum esti!
Nici mie nu-mi plac multe.nu-mi place ca am parul rar si nu e destul de lung.In schimb,imi place ca e creet si incerc sa ma bucur de tot ce am, altii nu au nici cat am eu.Fa si tu asa
Parul cret e cel mai frumos, iti spun eu.si daca toti iti spun ca iti sta mai bine creata, atunci fii creata! O sa-ti para rau ca ti-l arzi cu placa pana nu mai sta nici un pic ondulat.si dupa aia o sa ai niste varfuri asa despicate si un par asa ars.Lasa-l liber si cret, in plus se poarta asa
Pai parul tau e ondulat natural si sunt ma mult ca sigura, k indreptandu-l de fiecare data cu placa numai este sanatos, si numai sunt onduleurile cum erau odata.
Sfatul meu e sa lasi placa k in momentul in care o sa te trezesti cu firele arse nu o sa mai scapare.
Renunta la placa, fa-ti masti naturale pe baza de ulei de masline, ricin; si dupa spalare date cu un pic de ulei (kallos), incearca o spuma flexibila si usucal cu feohnu, iti garantez k se va aseza foarte bine.
Hai sa-ti spun ceva vorbeam o data cu baietii despre mai multe chesti si am ajuns la un momendat la subiectul fetele si ne-am intrebat cum ne-ar placea noua o fata si a iesit ceva de genu :
-sa aiba par de 40-50 cm si culmea ondulat sa nu fie nici prea inalta nici prea scunda, si sa fie buna!
tu ce crezi ai toate calitatile astea?
eu cred ca da si iti recomand sa ascunzi placa asa de bine incat sa uiti unde ai pus-o sau i-o dai mamei tale s-o ascunda si ramai asa dimineara te piepteni iti pui o clamita in cap si gata esti de 10 ori mai frumoasa decat cand ti-ai fi dat cu placa, bucura-te de ce ti-a oferit Dumnezeu si nu incerca sa-l strici!
FUNDA?
Dc sa-l indrepti cind altele ar da orice ca sa-l aiba ondulat, mie imi plac feteele cu poaarul ondulat sunt frumoase
Pai nu-mi place si e mai simplu sa ai grija de un par drept decat de un par cret. nu stiu ce sa fac.
Si eu l-am avut drept, iar acum e ondulat. si il urasc!
Si eu sunt la fel Iunnia... mai ales ca, de cand am inceput sa-l fac cu placa ( adica de un an si ceva ), il spal foarte des! acum am ajuns sa-l spal la 2 zile pentru ca nu sta cum vreau eu. si il fac mereu cu placa. . eu stiu ca n-o sa scap dar tie iti urez bafta :* iti sta foarte bine cu el ondulat :X
Si eu am aceeasi problema si o fata care o cheama Dianna si nu stim ce sa facem
Buna!
Nu trebuie sa scapi de acest obicei. Dc nu iti lasi parul asa cum ii, eu cred ca unei fete ii sta mai frumos cu parul natural fara placa, ondulatoare etc.
Lasa`l asa cum ii, sunt sigura k esti mai frumoasa asa decat atunci cand ti`l indrepti cu placa. Sper ca te-am ajutat!
Pa!