Pai eu zic sa ii zici mamei tale ca esti destul de mare ca sa porti tocuri si ca poti merge pe acele tocuri de 10 cm. Daca ii vei demonstra ca esti prgatita pentru tocuri ea te va lasa crede ca esti prea mica dar nu din rautate pentru ca tine la tine asa sunt toate mamicile. sper ca te-am ajutat
Vorbeste si cu celelalte prietene ale tale daca si ele isi iau toc mare singur o sa te lase si pe tine explica-i ca esti mare si poate aveam incredere in tine si cel mai bine e sa o convigi prin fapte. Respect in mare tot ce iti cere mai fa si tu sg curat in camera. multe si mici dar bune
Mama ta vrea doar sa te protejeze nu vrea sa te obisnuiesti cu asa marimi de tocuri de pe acum bine banchetul poti vb cu ea spune-i ca doar la banchet poarta astfel de pantofi in fata ei sa vada ca te descurci te rog sa nu iti faci un obicei sa porti tocuri inalte cauta pe net au doar dezavantaje succes
Nu stiu ce sa zic. Cum o sa rezisti daca dansezi cu tocurile ore in sir.Acum depinde si de acest lucru. Si eu sunt tot cls. a 8a si m-am gandit sa-mi iau pantofi cu toc, da nu prea mare tocul, deoarece poate o sa ma omoare picioarele. Poate asta este si un motiv. Ca si eu prima oara ziceam..hmm sa-mi iau cu toc...sau nu. Si pana la urma am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca pot sa-mi iau(dar nu cu toc foarte mare). Asa ca mi-am luat si sunt super comozi. De fapt nu cred ca conteaza lungimea, ci comoditatea pantofului...
Mama ta are dreptate(nu te supara dar asta e adevarul). Daca incepi de acum sa porti tocuri asa mari, peste 20 de ani vei avea niste probleme foarte grave cu spatele, dar si varicele vor aparea mult mai usor.Mai bine ai purta niste sandale elegante cu tocul mic, sau mai bine deloc(eu sunt in clasa a 9a si la banchet asta am purtat si m-am simtit super).Mai bine ascult-o pe mama ta, a trecut prin aceleasi situatii ca si tine.Succes!
Eu la banchet imi iau niste platforme cu toc, si imi iau si niste balerini, incat, cand incep sa dansez sa nnu am nici o problema, poti sa ii zici, ca doar cand faci pozele, si etc. sa le ai, eu asa am facut si a mers.
Si ceva de genul am acum:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Eu te-as sfatui daca vrei pantofi cu toc sa te sfatuiesti cu mama ta sa-ti ia pantofi cu 2-3 cm mai putin. Asa poate te multumesti si tu, dar si mama ta.
Daca ti-ai lua pantofii cu tocul asa de mare te vor durea picioarele si nu o sa te simti asa de bine.Eu mi-am dat cu parerea, dar daca tu crezi ca te-am suparat sau jignit cu ceva, imi cer scuze.
DaciaRomania întreabă: