| princess92 a întrebat:

Buna!big grin as vrea si eu sa intreb pe cele care au mai facut acest lucru...cum este prima data cand te epilezi pe mana? ustura mai rau decat pe picioare? si inca ceva...cum creste firul de par dupa? se vede urat?big grin

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Depinde care este toleranta ta la durere si cu ce te epilezi!
Daca te epilezi cu ceara sau cu aparat de smuls cu pensete, da doare foarte tare...prima data..., daca vei continua sa te epilezi in acelasi mod, in timp nu o sa te mai doara, daca nu lasi timp prea mare intre eplilari, pentru ca daca iti creste prea lung parul, iar te va durea. Smuls din radacina, prin metodele de epilare anterior mentionate, parul creste mai rar si mai incet...
Cea mai eficienta epilare pe paini si care sa nu doara este cea cu crema (de exemplu din gama Farmec/cu aloe vera) Nu te iriti, nu doare si parul creste cam in 3 saptamani, in plus, nu trebuie sa te dai cu nimic dupa, doar clatesti cu apa calduta si stergi cu un buretel..., pielea iti ramane foarte catifelata! Atentie / trebuie sa respecti timpul mentionat in prospect, altfel risti sa iti arzi pielea, daca lasi prea mult timp crema sa actioneze.

6 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna din proprie experienta pot sa-ti spun ca epilarea pe mana este mai dureroasa ca si cea pe picioare, eu sincer m-am epilat pa maini o data dar pot sa-ti spun ca mi-a crescut mai mult ca inainte; Eu un a cu epilarea pe maini nu sint de acord.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe picioare si inghinal este chiar recomandat dpdv estetic si igienic, dar pe mana nu as recomanda. nu se poate sa ai atata par incat sa fie inestetic... si apoi cind iti creste, nu suficient ca sa poata fi iar epilat, o sa arate si mai ales o sa se simta la atingere ca fata unui barbat nebarbierit. cred ca nu ar trebui sa te epilezi pe maini, dar tu poti decide...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe maini poti sa te faci cu ceara de unica folosinta, sincer din propria mea experienta nu doare doar simti niste ciupituri si pielea arata mai frumos dupa aceea, dar daca il lasi sa creasca o sa se vada oribil.

| Lady_8039 a răspuns:

Daca ti-e teama de durere sau usturime, poti folosi o crema epilatoare happy Cand incepe sa creasca, inteapa putin la atingere iar in timp, devine mai aspru... Sfatul meu e sa-ti pastrezi "puful" de pe maini happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am epilat la salon, cu benzi de ceara si nu a durut. Arata bine imediat dupa epilare dar m-am iritat cand a inceput sa creasca... in rest, nu creste urat.

| zuzuliana a răspuns:

Eu ma epilez pe mana... dar nu cu epilatorul ci cu ceara dar la cosmetica nu acasa...sincer nu se vede asa fain cand incepe sa creasca... dar nu arat nici asa de rau...de durut nu doare cu ceara...eu zic sa meri la cosmetica...ca in max 10 min esti gata...si nu te chinui acasa...