Te epilezi cu ceara sau cu crema epilatoare parul ti va creste in vreo 2 saptamani
Buna...da asa e de acum vine vara iar odata cu accesta problema epilari.eu folosesc crema depilatoare iar dupa balsam.insa mai sunt sunt alte metode:epilatorul electric, laser, epilare cu zahar...parul creste dupa cateva zile. sper ca te-am ajutat:* :d
Eu folosesc un aparat de epilat silk epil si ma impac foarte bine cu el...desi doare destul de tare merita, cel putin la mine parul reincepe sa creasca dupa 3-4 saptamani, deci e ook.mai este si metoda cu ceara insa e mai aiurea, trebuie sa stii in ce sens sa pui ceara si etc. etc. si oricum doare la fel de mult...
Pai,te poti da cu anumite creme, piele va fi fina, dar parul v-a creste inapoi repede...
Sall. Eu iti recomand un epilator elecrtic. Chiar face diferenta. Nu mai creste parul des, lasa pielea fina si dureaza mai mult de o luna. Sunt multumita. Cei drept ca doare dar... sufera baba la frumusete.
P.S:Nu folosi crema epilatoare. Creste rapid si parul se face negru. Prietena mea s-a epilat pe genunchi cu crema si parul i se vede si prin ciorapi daca te uiti atent. Sper ca te-am ajutat.
Desi nu am incercat, am auzit ca epilarea cu zahar e cea mai buna
costa putin, pielea ramane fina si fara iritatii
parul creste cam in 2-3-4 saptamani(acum depinde...)
as vrea sa incerc funda?
anonim_4396 întreabă: