| gabriela_9172 a întrebat:

Buna:d cum pot scapa de punctele negre? mersi:*

Răspuns Câştigător
| miriam0198 a răspuns:

Intrebarea asta am pus`o si eu de foarte multe ori. Pana cand mi-am gasit rezultatul happy. Singurului secret este ca in fiecare seara sa iti cureti fata si apoi sa te dai cu o crema hidratantaa. A doua zi te dai cu o lotiune pentru pct negreu de la Avon ( sunt foarte bune produselee de la ClearSkin ) si continui tot asa. Intr`o zi iti dai cu crema hidratanta iar in alta cu solutie pentru puncte negre.

PS 1 : Punctele negre niciodata nu o sa le inlaturi definitiv. Poti doar sa le mentii disparitia.
PS 2 : Mai poti face si infuzii cu musetel happy... Funda?

5 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Nu poți

| bya173 a răspuns:

Sfataul meu este sa mergi la dermatolog... altfel nu ai cum, dispar numai pentru o perioada cu ce gasesti fara prescripti.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Ba poti happy mergi la cosmetica si o sa-ti faca fata aia (cosmeticiana)un tratament de curatire si de hidratare a tenului.Mergi si ai sa vezi rezultatulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti scapa definitiv de ele. Daca "textura" pielii tale e cu pori mari, sebumul din piele, praful si noxele din atmosfera, "vor umple" mereu acesti pori. O solutie de "intretinere", ar fi aceea de a-ti curata mai des fata de aceste puncte inestetice. Exista o lotiune buna pe baza de busuioc. Succes!

| anutza a răspuns:

Pure Skin Oriflame - sunt reprez recomand

Întrebări similare