Pe langa aspectul de sarma, va incepe sa iti cada.Sunt diferite sampoane casre te ajuta pentru a avea parul mai protejat.Iti poti realiza singurniste masti pentru par, si trebuie sa folosesti balsam.
pace!
Buna...alegen un produs pentru ingrijire, altfel se va deteriora foarte rau.
Longue Beaute 250ml - Sampon pe baza de extracte de Ulei de Cocos, creat in mod special pentru parul natural lung, sau deteriorat de soare, apa de mare, de vopsea de par sau permanent. Are o puternica actiune impotriva electricitatii statice si da parului luciu si stralucire. Curata in mod delicat si total, inlatura electrizarea parului, prevenind parul spicuit, fragil, deshidratat si face parul usor de pieptanat. Faciliteaza coafura conferind volum si stralucire. Mod de folosire: Aplicati samponul pe parul umed, si emulsionati delicat, dupa care clatiti cu apa. Daca este necesar repetati aplicarea.pret 46, 80 lei
Repare Pointes 250ml - Sampon specific pentru tratamentul si prevenirea parului spicuit. Are in componenta sa extract de Ulei de Cocos si Ceramida A2, cu o intensa actiune reparatoare a scalpului. Impiedica electrizarea parului si protejeaza impotriva agresiunilor externe, dand firelor de par vigoare, stralucire si volum, imbunatatind pieptanarea. Mod de folosire: Aplicati 15/20ml de sampon pe parul umed si emulsionati delicat. Lasati sa lucreze 2-3 min, inainte de a clati cu apa. 46, 80 lei
ai grija
Si eu am parul spicuit desi nu m-am mai indreptat de vreo jumatate de an...inainte foloseam placa de 2-3 ori maxim pe saptamana. Acum mi-e teama sa ma tund.Mereu coafezele iau mai mult decat varfurile.Si daca n o sa se aaseze o sa vreau sa ma indrept iar. Nu stiu ce sa ma fac
vacantzza întreabă: