| Nimic_3895 a întrebat:

Buna!big grin
De cand ma stiu am fost o fata slaba, iar datorita acestui lucru mi-am dorit sa fiu model.In sfarsit mi-a suras si mie norocul si saptamana viitoare o sa fie 2 preselectii de modeling si as vrea sa merg insa as vrea sa imi dati o parere.Am 1.66m,la bust am 83, talie 60, solduri 73, coapsa 46 fund 83 gamba 32 si glena 20.as dori sa stiu parerea voastra.
Multumesc mult!:*

8 răspunsuri:
| HoneyBii a răspuns:

Hmm ar trebui sa fi putin mai inalta in jur de 1, 70.In rest e binebatting eyelashesSucces!

| Tsunade99 a răspuns:

Da, ai putea merge, cred ca asa cum esti acum e bine, poate daca ai fi fost putin mai inalta ar fi fost mai bine. Si trebuie sa ai peste 14, 15 ani. Bafta!

| BalonashCuHeliu a răspuns:

E ok! Aaa.depinde si de cati ani ai, dar eu zic ca pentru un model sunt cam normale aceste masuri.Bafta la preselectiihappy

| MuFfiN3097 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te duci daca vrei, si nu daca vor ceilalti

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Te duci la next top model 2? Ala cu Catalin Botezatul? Deja tin cu tine daca te duci
Iti tin pumnii

| Scoompahh a răspuns:

La cum te-ai descrie, eu cred ca arati destul de bine dar pentru modeling ar trebui sa fi putin mai inalta. Oricum Bafta la preselectii.winking

| Nimic_3895 explică:

Da.am 15 ani.si va multumesc mult...pe 20 am la One Models iar pe 22 am sa merg la Next Top Model. urati`mi succes poate o sa am noroc si am sa reusesc:X:*

| Nimic_3895 explică:

Da la Next Top Model 2 vroiam sa merg insa nu mi-au dat voie pentru ca nu aveam 16 ani si nici 1.70.asta este poate am noroc si o sa existe si un sezon 3laughing
Oricum va multumesc :*