Eu am incercat sa imi spal dintii cu bicarbonat de sodiu combinat cu zeama de lamaie si da se vedeau diferente. De asemena uneori imi mai frecam dintii cu o felie de mar si avea efect. Bafta.
Buna draga mea,
Purtand aparat dentar 2 ani jumate aveam nevoie de o albire de dinti dar m-am gandit sa incerc eu ceva acasa.
Auzisem de la prietene de apa oxigenata.
Si daaa, am incercat! Functioneaza.
Te speli pe dinti, usuci dintii cu un prosop ( sa fie cat mai uscati, fara saliva) si aplici unpic de apa oxigenata cu un pic de vata. Lasi 15-20 de minute si clatesti.
Bineinteles pentru a vedea rezultate trebuie facut de mai multe ori. O data la 5-6 zile pentru inceput.
O seara frumoasa! :*
Am eu o metoda.Solutie de albire a dintilor cu MERE
Un mar care trosneste intre dinti actioneaza ca o periuta de dinti atunci cand il mananci. Procesul de masticatie a marului ajuta la indepartarea resturilor de mancare si a bacteriilor din cavitatea bucala. Marul contine si acid malic, o substanta folosita chiar in produsele profesionale de albire a dintilor, pentru proprietatile sale de indepartare a petelor. Ca sa beneficiezi de proprietatile de albile ale merele, mananca zilnic unul sau doua fructe, asigurandu-te ca mesteci temeinic fiecare imbucatura.deci daca merge te rog si imi dai funda dar in caz ca nu merrge mai am una Solutie de albire a dintilor cu LAMAIE
Gargara cu suc de lamaie proaspat stros si frecarea dintilor cu pulpa lamaii sunt solutii eficiente de albire a dintilor. Poti pune si putina sare in sucul de lamaie cu care te clatesti temeinic in gura si cu care faci gargara. Pulpa lamaii stoarse amestec-o cu putina sare si apoi maseaza-ti dantura. Lasa ulterior sa actioneze solutia pe dinti si clateste-ti gura dupa cateva minute. Poti face aceasta procedura de doua ori pe zi pentru a obtine rezultate vizibile in aproximativ doua saptamani.
sper sa te ajute
Lamaia iti distruge dintii daca o folosesti pentru curatatul acestora si in ce priveste merele mananc mai mereu mere si niciun rezultat
Merele eu stiu la mine merge dar lamia nu tii distruge eu am o carte in care este si despre dinti si de acolo am luat-o.
Incearca sa le combini adica Ia-ti o pasta de dinti colgate professional white iar dupa ce te speli cu pasta, pune bicarbonat de sodiu pe periuta si periazati dintii timp de 2 minute! Intr-o saptamana sigur vei reusi! 1 saptamana este termenul in care pasta de dinti mentionata mai sus isi v-a arata efectu iar daca dai si cu bicarbonat va fi de 2 ori mai puternic! Si incearca sa te speli dupa fiecare masa adica sa te speli de 3-4 ori pe zi! dimineata, dupa pranz si seara dupa cina. Bafta in continuare