| beautfydenise a întrebat:

Buna:d mi-am luat extensii artificiale si tot imi cade parul de pe ele si se electrizeaza, nu stiu ce sa fac, se pot spala. le-am si pieptanat si tot asa is,, asa sunt ele oare? sau le pot arunca? fundapuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| DarYyaA a răspuns:

SA NU LE SPELIwinking!laughing)

Tebuie sa le piepteni cand le folosesti dar mai mult de ora nu ai ce face cu el pentru. ca se incurca. Daca vrei niste extensi de calitate trebuie sa dai in jur de 100-200 lei din parr natural ...Nu e mult dar o sa te doara foarte tare cand ti le pune si cand ti le da jos..nu ai voie sa faci baie cu el ..Foarte nasol!
Eu iti recomand sa iti cumperi niste extensii de calitate artificiala in jur de 50-80 lei sunt foarte misto numai ca s-ar putea sa nu gasesti culoarea!winking

Funda?smug:X:X

2 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Extensiile sunt niste prostii, nu impresionezi pe nimeni daca ai parul mai lung, de asemenea risti sa-ti pierzi parul, ca tragi din radacina!

Nu te-am ajutat la intrebare deoarece stii deja care este situatia, mai dai si banii degeaba happy, ia-ti ulei de ricin daca tot vrei sa-ti creasca parul mai repede

| AlescandraM a răspuns:

Le poti arunca, sau mai incearca sa le piepten poate reusesti sa le asezi frumos, dar sa nu incerci sa le intinzi cu placa, daca sunt artificiale cum ai zis, inseamna de plastic, si se vor topii, sper ca te-am ajutat, funda?