O data ce dai din kilograme, e normal sa-ti scada si sanii.nu o sa ti se ridice. poti poarta sutien cu push-up, dar sa nu aiba foarte mult burete ca altfel ti se ridica pana in gat.
Sani au si ei muschi deci prin urmare daca faci flotari regulat ai sa ai sani frumosi.
Deci: cu sportul, intregul tau corp va fi mai frumos. Nu trebuie de cat sa te apuci intr-o zi de alergat sau sa faci niste exercitii de pe internet. Scrie la google asa: exercitii pentru sani. Crede-ma ca nu e gluma. Si eu am scris si au exercitii chiar bune Inca ceva: tu esti a treia pe ziua de azi care ii spun chestia asta: Descarca de pe internet HipHop Abs si fa exercitiile de acolo. Crede-ma ca sunt foarte bune Daca vrei baga-le pe CD sau DVD sa le ai mereu si eu le am si le fac : ) inca ceva: daca vrei sa-l descarci, descarca-l dar nu te uita pe net ca nu gasesti prea multe si unele sunt de 4 minute si ele de fapt ar trebui sa fie peste 30 de minute sunt exercitii dar nu grele, ci de dans. Poti sa te uiti putin pe youtube sa vezi despre ce este vprba Succes :*
Sunt moi pentru ca sunt plini de grasime
daca slabesti o sa ramana doar sanul natural si mult mai mici pentru ca nu mai e grasime
daca sunt mici o a-ti stea ridicati
eu nu am probleme cu greutatea sau grasimea si am sanii mari si s-au lasat cum port sutien de foarte mult timp si daca unt mari nu au cum sa stea ridicati, numai daca ai silicoane
Din contra. daca slabesti se lasa ca niste clatite. in cazul in care slabesti singura metoda este o interventie chirurgicala de ridicare
Nu! Cand Faci o cura de slabire slabesc fesele coapsele, abdomenu etc. Nu sanii. Daca la inceputul dezvoltarii nu ai fost tocmai silueta, acum e de prisos.
florentina1231 întreabă:
DaciaRomania întreabă: