| SaRiNoOtZa a întrebat:

Buna daca eu sunt bruneta cu ce culoare pot sa ma fac suvite? Eu ma gandeam sa ma imi fac niste suvite roz. Ce culoare credeti ca s-ar potrivi?

Răspuns Câştigător
| Aleeeeeeee a răspuns:

Eu cred ca ti s-ar potrivi suvite blonde, roz, albastru sau mov happy. Ai un par frumos, din cate am vazut ( in poza ).

Sper sa arate bine happy Succes!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum.nu stiu cum vrei tu sa pari. putin emo. putin hippie...rock nu-s. dar pentru brunete cred ca se potriveste suvitele roscate mai inchis. eu totuis cred ca ar trebui sa ramai naturala sau cel putin vopseste-te cu nuantator

| teaaa a răspuns:

Roz, rosu, albastru

| celmaitare a răspuns:

Mai bine iti faci suvite castaniu sau ciocolatiu inchis.se vede ff bine si-a facut o prietena de-a mea. roz sincer nu cred ca ar merge pentru ca ai arata ca o "pitzi" ca sa zic asa. daca vrei roz ai putea sa-ti faci un roscat mai inkis si cred ca s-ar vedea bine.:*

| baru a răspuns:

Salut. Eu as face altceva. As face suvite din margele marunte. Am vazut la cineva si arata fantastic. Margele marunte si de mai multe culor. facute suvite. Splendid. Incearca. Pa

| Sapphire a răspuns:

Eu in locul tau mi-as face suvite gri, albastre sau verzi.

| Delicioasademine a răspuns:

Blonde. ciocolatiu.

| Ana_8420 a răspuns:

Incearca : Blonde, roz, maro, roscate (un roscat-portocaliu mai deschis)

Evita : albastre, verzi, portocalii, roscate (mai inchis).

Sfatul meu ar fi, totusi, sa nu iti faci suvite, dar fiecare cum considera.

Bafta!winking

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Depinde de nuanta de roze ma gandesc ca poti sa-ti faci in mai multe nuante sau cu nuantele astea 2 de roz de pe parul fetelor astora http://farm4.static.flickr.com/3106/2672957059_3e86d9b296_b.jpg ...sau suvite verzi sau albastre :X

| CarmenR a răspuns:

Şuviţe roz? E un pic prea exagerat nu crezi? Dacă eşti brunetă parcă ar merge mai degrabă şuviţe albastre, dacă vrei ceva nonconformist, sau roşcate. În orice caz, citeşte articolul 6 coafuri în tendinţe, uşor de realizat http://www.karena.ro/......e_realizat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca i fain si eu vreau sa mi fac ca sunt tot bruneta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastru